Výtlky na Halašovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Daniel Sedlak 18. marca 2016

Na ulici Halasova v Novom Meste sa zacala prepadat vozovka cca 3 mesiace dozadu.

Nejaku dobu sa obe vzniknute jamy dali ako tak obist. V poslednej dobe vsak zacal pravu stranu vozovky vyuzivat parkujuci vodic (vid obrazok), vdaka ktoremu uz nie je mozne tieto jamy obist. Chcel by som touto cestou poziadat zodpovedne organy o riesenie hore uvedenej situacie.

Vopred dakujem za vybavenie a ostavam s pozdravom,
DS

21. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vyriešenie.



Jana Plevová
22. marec 2016

Katarína Šebejová

Dobry den, na zly stav komunikacie som urad po prvy raz upozornila 3.12.2014. Cestu sme si dokonca osobne presli s panom starostom vlani na jesen. Vcera, 21.3. 2016 som podala staznost kvoli tomu, ze k oprave cesty doteraz urad nepristupil. Pridala som aj chodnik na Zaborskeho, kedze tieto dve nevyhnutne nutne opravy v nasom okoli riesim spolu.
22. marec 2016

Daniel Sedlak

Dobry den,

v prvom rade dakujem za rychlu odpoved ako aj za snahy vyriesit danu situaciu.

Ak by uz prisiel niekto opravovat cestu v danej lokalite. Vcera som si vsimol dalsiu dieru ktora sa nachadza na Pluhovej ulici pri dome cislo 16 (par metrov od Halasovej). Medzi parkovacimi miestami a vozovkou vznikla diera. Pod castou dlazobnych kociek oddelujucich vozovku od parkoviska je momentalne prazdno. Kedze sa tieto kocky mozu casom prepadnut, je potrebne aspon dieru aspon zasypat, aby sme predisli potencialnemu uviaznutiu nejakeho vozidla. Pridal by som aj fotky, ale nejde mi ich pridat do komentara.

S pozdravom,
DS
22. marec 2016

Katarína Šebejová

Dakujem za vas nazor do diskusie, pani Sedlakova, iba dodavam, ze moja odpoved nebola oficialnou odpovedou uradu, odpovedala som ako gescna poslankyna a obyvatelka Zaborskeho, ktora vyuziva aj komunikaciu na Halasovej.
21. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Zobrazený úsek na Halašovej ul. je opravený.

Jana Plevová
22. apríl 2016

Katarína Šebejová

Nie som si ista ci tato oprava povrchu vyriesi aj povodny problem obyvatelov tejto ulice, na ktorej sa po celej sirke urobi mlaka v silnejsom dazdi, kvoli zlemu vyspadovaniu voda neodteka, ale stoji, poskodzuje komunikaciu a obmedzuje chodcov.
22. apríl 2016

Daniel Sedlak

Uplny suhlas pani Sebejova. Cela ulica ako aj mnohe dalsie (Halkova sa uz rozpadava) by potrebovali rozsiahlejsiu rekonstrukciu. Kazdopadne dakujem za Vas cas a riesenie aspon touto zaplatou.

Pekny den!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania