Drogová kriminalita a neporiadok na verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 12. decembra 2012

Na mojej nedalekej zastavke Ribezlova a v okoli ulic Hrusovska a Mlynske luhy je dlhodoby problem s narkomanmi, bezdomovcami a romskymi obyvatelmi. Neustale na zastavke nechavaju odpad, obsadzuju opustene zahradne chatky v okoli, kde po nich zostava hrozny neporiadok, oblecenie a odpadky, na ulici a pod dialnicnym obchvatom uzivaju drogy, kradnu veci z dvorov, zanechavaju injekcne striekacky. Potuluju sa tu po nociach, ale aj cez den. Tento nalez je z minuleho tyzdna medzi zastavkou a priechodom pre chodcov v trave. Teraz je to zasnezene a nikomu nezelam, aby do tychto miest stupil.

17. december 2012

Anonymous

Update - dalsie fotky (ospravedlnujem sa za zlu kvalitu). Okolie autobusovej zastavky a smetisko pod dialnicou: nedaleko Hrusovskej ul.: http://imgur.com/a/yvhl4
22. marec 2013

Andrej

Neporiadok zostáva na svojom mieste.
06. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

neporiadok na fotke bol už odstránený. Podnet považujeme preto za vyriešený. V prípade, že sa tam vyskytne nový neporiadok poprosíme Vás o nahlásenie nového podnetu. Vďaka novozriadenému Komunálnemu podniku, ktorý vznikol tento rok, sme schopný riešiť Vaše podnety v priebehu pár dní. Ospravedlňujeme sa aj, že Vám na podnet v minulosti nikto neodpísal.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania