Výtlk po zásahu do vozovky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Vladimir 22. marca 2016

Pred par rokmi(2-3 roky) doslo pravdepodobne k nejakej oprave inzinierskych sieti na Galvaniho ulici - krizovatka Galvaniho/Ivanska cesta - smer od nakupneho centra po ukonceni oprav sa vozovka nevratila do adekvatneho stavu. Vysledkom je zvacsujuci sa vytlk. Na vytlk som upozornoval pred 1,5 rokom magistrat - ak by sa opravil v tom case bolo by to ovela menej nakladne ako dnes. Dnesny stav je ze na vozovke sa vytlk zvacsil a doslo k naruseniu vozovky aj na daslom mieste. BOLO BY MOZNE OPRAVIT VOZOVKU DO ADEKVATNEHO STAVU? DAKUJEM.

20. august 2016

Vladimir

Galvaniho oba pruhy - rozbita cesta

Na Galvaniho ulici smer Trnavska tesne krizovatkou s Ivanskou je deformovana vozovka - Na danu skutocnost som upozornoval pred 3 rokmi - dnes je vozovka o dost viac poskodena kedze sa neurobilo do dnesneho dna absolutne nic. Vtedy to bol drobny vytlk ktory stacilo rychlo lacno opravit - dnes sa jedna uz o vyrazne vacsie poskodenie.
02. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom správcu komunikácie. Po preverení situácie a v prípade voľných finančných prostriedkov navrhne opatrenie.

Oddelenie komunikácie a marketingu
17. február 2019

Martin Uváček

Výtlk bol zaliaty. Vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania