Fušerská rekonštrukcia Dunajskej a Mlynských nív

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 21. marca 2016

Pán Nesrovnal, prečo rekonštruujete Dunajskú ulicu a začiatok Mlynských nív fušerským a potemkinovským spôsobom? Oprava sa takmer vôbec nedotkla obrubníkov. Asfalt na cestu lejete hlava nehlava niekde niekoľko centimetrov nad úroveň chodníka a obrubníka, niekde priamo na úroveň chodníka. Inde zase lejete asfalt na chodník nad úroveň obrubníka. Obrubníkové kvádre nechávate vylámané, dolámané a uvoľnené. Stačí jedna tuhšia zima a celé sa to znova rozpadne. Na čo je dobrá takáto robota?

23. marec 2016

Anonymný užívateľ

Treba sa ist pozriet aj na krizovatku pred NBS a RTVS, kde rekonstruovali priechody. Normalne medzi nove obrubniky dali asi 4-5 ks starych kamenov. Vyzera to uzasne, priam umelecke dielo. Za toto by mal ist normalne niekto do basy...
25. marec 2016

Martin Nýdr

V Bratislave si môžete robiť čo chcete, žiadnemu predstaviteľovi samosprávy sa tu nikdy nič nestalo a ani nestane, tak ma tieto diletantské práce neprekvapujú, nikto za to nie je postihnuteľný. Keby natiahli jednu vrstvu asfaltu rovno cez celú ulicu aj bez frézovania, tak isto by im to prešlo. Pozrite si zábradlie na Pražskej - Brnianskej, pozriete si zimný štadión, PKO a iné.... takže trochu nakydaného asfaltu - pohoda brnkačka.
15. august 2016

Peter Oravec

Utopený obrubník bol nahradený skoseným obrubníkom. Na križovatke Dunajská/29.augusta ostal rozbitý obrubník, ale ten je predmetom iného podnetu. Na opačnej strane tejto križovatky ostal utopený obrubník, ale mesto môže povedať, že to tak má byť, aby sa vozíčkári dostali na chodník. Takže vyriešené. Tak po bratislavsky, ale vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania