Ihrisko pre psov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

V riešení
meno
Lubo 21. marca 2016

Ako výstižne popísať detské ihrisko pri Seneciu? Ako ihrisko s pridanou hodnotou - exkrementy všade naokolo. Dolámaný plot, lavičky, odtrhnuté hojdačky. Navyše počas dňa okolo detí hrajúcich sa na ihrisku nepretržite behá niekoľko psov bez vodidla, náhubku apod. Keďže mestská polícia má málo personálu a veľký rajón, nebolo by cestou ohradiť ohrisko podľa návrhu v náčrte (žltá farba)? Rodičia zo širokého okolia radi priložia ruku k dielu. Ďakujeme za zváženie.

23. marec 2016

Damian

R.2014 odsuhlasilo MZ DNV obcianske hliadky, ktore boli potom zaciatkom 2015 zametene pod koberec a sabotovane...cakat, ze ludia sami pridu k uvedomelosti je hlupe a nerealne. Ine MC maju fungujuce obcianske hliadky, aj v DNV je to uz viac ako potrebne....niektore priestupky poriesi len pokutovanie.
05. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Predmetný priestor bol Denovou uprataný. Na opravách detských ihrísk Denova pracuje. Postupne opravuje poškodené oplotenia, lavičky, hracie prvky ap. Žiaľ, niektoré opravy vďaka vandalom je potrebné robiť stále dookola. Kontrolu dodržiavania všeobecne záväzných nariadení by mala vykonávať mestská polícia, ktorú k tomu opakovane vyzývame.

OVDŽP, MÚ DNV

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania