Nelegálne reklamy na zábradlí na Hradskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Nacbo Ynmynona 23. marca 2016

Na zabradli na Hradskej pri zastavke Sipova v smere do mesta su umiestnene nelegalne reklamy. Ziadam o ich odstranenie, kedze na zabradlia sa reklamy umiestnovat nesmu.

29. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Tieto bilboardy sú umiestnené na plote záhrady a neobývaného domu, ktorý je súkromným vlastníctvom. Reklama bola pravdepodobne umiestnená po dohode s majiteľom pozemku. Pravidlá umiestňovania bilbordov na súkromných plotoch nám nedovoľujú v tomto prípade konať.


Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava-Vrakuňa
29. marec 2016

Nacbo Ynmynona

Nejedná sa o plot, ale o zábradlie, čo si môžete overiť aj na mieste. Podla mojich info, zábradlie bolo na mieste vybudované magistrátom niekedy okolo roku 1990, keď sa budovala zastávka Šípová. Súkromný pozemok ma vlastný plot približne pol metra od tohto zábradlia. Opatovne vas preto ziadam o odstranenie nelegalnych reklam zo zabradlia.
30. marec 2016

Stefan

Oätovne sa uz nik nevyjadrí. To uz je tu takym zvykom.
20. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca, je pripravený reklamu odstrániť, avšak overuje, či zábradlie spadá do našej správy. Ak áno pristúpi k náprave.

Oddelenie komunikácie a marketingu
01. máj 2016

Nacbo Ynmynona

Len doplnim ze jedna z reklam je o zabradlie pripevnena skrutkami, takze jej majitelovi nestaci ze dava nelegalnu reklamu na majetok mesta ale este majetok mesta aj poskodzuje a vrta donho diery. Dufam ze mu to vsetko bude zohladnene, aby oprava zabradlia a odstranenie reklam nemuseli ist z dani.
04. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujem za Váš podnet. Nelegálne reklamy boli odstránené.

Oddelenie komunikácie a marketingu
05. máj 2016

Georg Pomorinszký

A kdze ste to dali dolú? V ňákej inej Verekni? Na ňákej inej Hradskej? Včeraj večír o ósmej sem išol okólo a furt to tam na tom plótku bolo.
18. jún 2016

Nacbo Ynmynona

Vazene oddelenie komunikácie a marketingu - reklamy su stale na mieste a ani sa nepohli. Bud klamete, alebo ste odstranili reklamy niekde inde - v takom pripade prosim odstrante aj tieto a dajte vediet v com bol problem. Dakujem.
25. júl 2016

Bratislava proti reklame

Potvrdzujem, je to stále tam.
12. marec 2017

Nacbo Ynmynona

Obe nelegalne reklamy su aj po roku stale na zabradli a to aj napriek informacii od magistratu, ze ich odstranili. Ziadam Magistrat, aby tie reklamy naozaj odstranil a idealne na naklady dotycnych spolocnosti a hlavne cim skor. Dakujem
06. august 2017

Nacbo Ynmynona

Reklamy boli odstránené, len by som rád vedel, či:
1. boli reklamy odstránené na náklady zadávateľov? Na reklamách majú uvedený aj kontakt.
2. bola zadávateľom reklám udelená pokuta za nelegálnu reklamu a za poškodenie majetku mesta?
3. prečo mesto pred rokom klamalo, že už reklamy odstránilo?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania