Nebezpečný priechod Račianska

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 18. decembra 2012

Dobrý deň,

na Račianskej ulici je priechod pre chodcov, ktorý nie je označený zvislou dopravnou značkou. V zhoršených podmienkach ho preto vodiči nemusia registrovať (viď priložené video).

Taktiež by bolo vhodné, aby parkujúce vozidlá dodržiavali predpísaný odstup od priechodu, pretože chodcov čakajúcich na priechode nie je vidieť (viď priloženú foto, na ktorej chodec čaká na pravej strane priechodu, ale do zorného poľa vodiča sa kvôli parkujúcim autám dostane príliš neskoro, a teda vodič nestihne zabrzdiť).

Tento priechod je veľmi frekventovaný, pretože vedie na nástupný električkový ostrovček.

Ďakujem

24. január 2013

Jozef

Racianska ulica vyzera cela ako tankodrom... Clovek nerobi nic ine, len obchadza vymole v asfalte, co mu zaberie za volantom vacsinu sustredenosti... kompetentni nas mam pocit pomaly, ale isto privykaju aj na to, ze na nasich cestach uz onedlho uplne prestanu nanovo prekreslovat ciary, pruhy, prechody. Aspon vsetko tomu zatial nasvedcuje. A pokial aj urobia novy prechod pre chodcov, zvacsa do neho nedaju protismykovu emulziu (kedze na to vraj nie je kontrolny organ) a smyka sa na nom viac ako na cistom lade... vid. reportaz: http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/vasnivy-motorkar-z-anglicka-nas-upozornil-na-slovensku-anomaliu.html
22. marec 2013

Doval

Podnet je tu uz tri mesiace a nebezpecny priechod stale nebol oznaceny. Prosim oznacit podnet ako nerieseny.
02. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Posunuli sme ho na príslušné odborné oddelenie správy komunikácií. Postupne sa od jarných mesiacov začína s obnovovaním dopravného značenia. Po preverení situácie na Račianskej ulici, ktorú spomínate Vám budeme vedieť odpovedať.



Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
18. júl 2013

Doval

Dopravná značka bola doplnená, podnet môžete označiť ako vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania