Zjednosmernenie ulice Pod záhradami

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Michal K. 29. marca 2016

nedavno bola zjednosmernena ulica Pod zahradami. nepytam sa preco, asi na to dovod bol. no dopravne znacenie sa mi zda velmi zvlastne. z jednej stranyje tam zakaz vjazdu okrem mhd a z druhej strany je vjazd povoleny. nebolo by logickejsie pouzit znacku zakaz vjazdu do jednosmerky, resp. jednosmerka? zaroven teraz auta, ktore do ulice vojdu spravne, mozu z nej vyjst aj opacnym smerom. bol toto zamer? takyto stav je podla mna velmi matuci pre vacsinu vodicov.

29. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Predmetná komunikácia je v správe Magistrátu hlm SR Bratislavy, z tohto dôvodu organizácia dopravy bolo spracovaná odbornými pracovníkmi Magistrátu a odsúhlasená v dopravnej komisii, v ktorej sú aj príslušníci dopravného inšpektorátu policajného zboru.

Ing. arch. Pavel Gašparovič
Vedúci oddelenia územného rozvoja a životného prostredia
31. marec 2016

Michal K.

tak prosim preposlat podnet magistratu
03. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

K zjednosmereneniu ulice Pod záhradami došlo na žiadosť MČ - Bratislava - Dúbravka, ktorá takto vyhovela občanom bývajúcim v rodinnej zástavbe, aby došlo k zamedzeniu tranzitu vozidiel od bytovej zástavby na uliciach Cabanova, Tranovského, atď., ktoré sa chceli hlavne v rannej dopravnej špičke vyhnúť svetelne riadenej križovatke Saratovská -Drobného - Repašského po komunikácii, ktorá má v určitom priestore zúžené šírkové parametre. Zjednosmernenie časti ulice (na žiadosť MČ) medzi ulicami Tulipánová a Vendelínska dopravným značením B3 - Zákaz vjazdu všetkých motorových vozidiel s dodatkovou tabuľkou E 12 Okrem MHD bolo zámerom nepoškodiť obyvateľov časti rodinných domov v zjednosmernenom úseku. Dopravné značenie bolo určené cestným správnym orgánom a Krajským dopravným inšpektorátom.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania