Rozpadajúci sa plot na detskom ihrisku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení

Bolo by vhodne,aby sa minimalne na ten plot prisiel niekto pozriet a trocha ho dal do poriadku...takto vyzera na viacerych miestach v ramci detskeho ihriska na vietnamskej ul.

06. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie. Opravu oplotenia zaradíme do harmonogramu prác, oprava bude zabezpečená po ukončení celoplošnej výmene piesku na ihriskách a pieskoviskách v mestskej časti, t.j. po 15.6.2016.
S pozdravom


kancelária starostu
23. apríl 2016

Viktor

Dakujem za odpoved. Na predmetnom ihrisku sa pieskovisko sice nenachadza, ale tak snad to ten plot dovtedy vydrzi... Vdaka.
13. jún 2016

Zuzana

Tak 15.06.2016 za blíži tak veríme že sa dočkáme nápravy. Tiež som včera písala na odkazprestarostu nový príspevok týkajúci sa tohto ihriska tak sa na to prosím pozrite, je tam toho na opravu bohužiaľ viac. A keď na iných ihriskách meníte piesok, my oceníme dosypanie štrku.
21. jún 2016

Viktor

Dobry den, je 21.6. na ihrisku sa k lepsiemu nezmenilo nic. Skor k horsiemu. Vyzera to tam smutne neupravene pusto... Plot sa ochvilu rozpadne komplet.
22. jún 2016

Zuzana

Dobry den. Tiez by som na vas chcela apelovat, aby sa s tymto ihriskom nieco urobilo pretoze je dost vytazene. V okoli sa len stavia a mlade rodiny pribudaju. Bohuzial slub developera pri aktualne sa dokoncujucej novostavbe Na krizovatkach ostal ako uz na Slovensku byva zvykom len slubom a ihrisko tam nakoniec nebude !!! Lahsie im bolo postavit ihrisko pre dve skolkarske triedy, ktore samozrejme verejnosti nie je pristupne. Ano kusok je dalsie vacsie ihrisko na Trnavke ale to je cely den na slnku (je to nestastne postavene) a v letnych mesiacoch sa tam vobec neda existovat. Preliezky so smykackami maju tak 50 stupnov ! A mimochodom pieskovisko co je tam, tak neuveritelne smrdi, ze tam uz ani macky podla mna nechodia :-( dakujeme ze na nas nezabudnete. Obyvatelka Trnavky
09. júl 2016

Viktor

Dobry den, je 9.7. na ihrisku sa k lepsiemu nezmenilo nic. Skor k horsiemu. Vyzera to tam smutne neupravene, zarastene... Plot sa ochvilu rozpadne komplet.
11. júl 2016

Odkaz pre starostu

Poprosíme aktuálnu fotografiu pridať cez aktualizáciu podnetu na základe ktorej bude podnet opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka pre Ružinov
13. júl 2016

Viktor

Dobry den p. Zurkinova, to je zaujimavy postup, nevsimol som si zeby sa na ihrisku nieco zmenilo a po troch mesiacoch chcete znova fotodokumentaciu...
14. júl 2016

Odkaz pre starostu

re: Viktor
Je to štandardný postup portálu. Neposielame podnety opätovne samosprávam na základe komentárov ale aktualizácií, ktoré poukazujú na nezmenený stav.

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka pre Ružinov
15. júl 2016

Zuzana

Dobrý deň. Tiež som písala podnet o stave na tomto ihrisku tak sa môžete pozrieť tam na fotky. Podnet sa volá: "Treba opraviť na detskom ihrisku pri policajtoch Trnávka" Ale mne ste odpísali, že toto ihrisko sa najskôr bude opravovať v roku 2017. :(
15. júl 2016

Zuzana

Tieto fotky sú z 12.06.2016
15. júl 2016

Zuzana

Tieto fotky sú z 12.6.2016
07. február 2017

Zuzana

Pozdravujem kanceláriu starostu. Len sa pripomíname nakoľko sa pomaly blíži jar, aby ste na nás nezabudli v pláne opráv detských ihrísk na rok 2017 ako ste sľúbili. Ihrisko potrebuje súrne zrevitalizovať. V okolí vyrástli ďalšie novostavby a detí pribúda tak aby mali aj kam chodiť. Ďakujem v mene obyvateľov Trnávky.
03. júl 2020

Zuzana

Tak aj sem napíšem, že pozdravujeme. Máme rok 2020 a nič sa neudialo !!! Tak to láskavo opäť prepošlite na riešenie
05. júl 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, Zuzana,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu
06. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

opätovne preveríme situáciu a budeme Vás infomovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania