Nezabezpečený výkop

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený

Od krizovatky Prievozskej a Bajkalskej je vedla chodnika realizovany vykop,ktory nie je nijako oznaceny a nie je zabezpeceny proti padu. Prosim o informovanie Stavebneho uradu o tomto stave.Dakujem.

12. apríl 2016

Virgill

Chcel by som sa spytat kompetentnych na miestnom urade,ci s podnetom nieco robia. Situacia sa este zhorsuje. Stavebnik realizoval prechod cez chodniky. Znova nezabezpecene proti padu a len provizorny zasyp zeminou. Ludia si pri prechode spinia topanky a oblecenie!
14. apríl 2016

Virgill

Takto problem vyzera dnes.... Skoda,ze pracovnici uradu plateny z nasich dani sa o problem nezaujimaju. 10 dni nezaujal nikto k mojmu podnetu stanovisko....
03. máj 2016

Virgill

Stav po mesiaci... v Somalsku normalne, ale v EU tiez? Len vtedy ked si na Miestnom urade uradnici kavickuju namiesto toho aby vykonavali verejnu sluzbu za ktoru ich platime.
10. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetná rozkopávka je v rámci stavby na Trenčianskej, kde sa robí nová svetelná križovatka. Stavbu povoľoval Okresný úrad Bratislava. V súčasnosti sú už výkopy zasypané zeminou.

S pozdravom


kancelária starostu
11. máj 2016

Virgill

Vazena kancelaria starostu.
Dakujem Vam za Vasu "promptnu reakciu" a chcem sa spytat,do kedy este budu obcania nuteny prekracovat a obchadzat rozbite chodniky, dokedy si budu spinit oblecenie od blata ked prsi a kedy bude vysiata trava a vykopy uvedene do povidneho stavu.
Obcania Ruzinova.
27. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Po preverení situácie bolo zistené, že výkop je zasypaný.

S pozdravom

kancelária starostu
31. máj 2016

Virgill

Vazena kancelaria starostu! Ak by ste citali pozorne,problem sa uz netyka vykopu,ale nedokoncenych prac! Uz su to skoro dva mesiace od zaciatku prac a Vasi danovi poplatnici su stale obmedzovany a obtazovany nedokoncenymi stavebnymi pracami. Dokedy? Rozhorceny obcania a volici.
23. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetná rozkopávka nebola povoľovaná našou mestskou časťou. Má to v kompetencii Magistrát hl. m. SR Bratislavy. Rozkopávka súvisela s rekonštrukciou svetelnej signalizácie na križovatke Bajkalská-Trenčianska.


S pozdravom

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania