Chýbajúci bezbariérový prechod pri nemocnici Antolská

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
migel001 05. apríla 2016

Bezbarierovy prechod pri nemocnici Antolska - zbytocny luxus v 21. storoci? Tym, ktori ho nutne potrebuju sa to tak urcite nejavi (mamicky s kocikmi, ludia s invalidnym vozikom atd.). Prosime o urychlene riesenie.

19. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca komunikácie, komunikácia, pred nemocnicou Antolská nie je v správe MG-oddelenie správy komunikácií. Obráťte sa s požiadavkou na vedenie nemocnice.

Oddelenie komunikácie a marketingu
20. apríl 2016

migel001

Dakujem za vyjadrenie. V tomto meste je to ako v Kocurkove, kazdy druhy chodnik, cestu, travnik spravuje niekto iny...a potom je klasicka odpoved uradnikov z MC alebo mesta, ze dana vec nie je v nasej sprave/kompetenciach a tym to pre nas konci. V kazdom pripade takuto odpoved nepovazujem za dostacujucu. Podnet by si mala osvojit MC alebo mesto a postarat sa on. Uz dost, ze na neho musia upozornit obcania.
Poprosim podnet preposlat na vedenie nemocnice, ak je to mozne cez tento portal.
08. jún 2016

Martin z Jasovskej

Migel máte úplnú pravdu.....klasika Petržalka.....bezbariérový prechod nemáme ale za to máme o pár metrov ďalej platené parkovisko....logika level 0...na LV 1748 je ako vlastník uvedený magistrát,,,žiadna nemocnica
presuňte prosím podnet na magistrát....
je to hanba že tu nemáme takéto základné veci ako prechod pri takej obrovskej nemocnici...
09. jún 2016

Odkaz pre starostu

Podnet bol v zodpovednosti Magistrátu, ten ho však presunul na zodpovednosť Iné, tak ako aj náledne píše v odpovedi, zodpovednosť je pravdepodobne na nemocnici.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
17. august 2016

migel001

Hlavne, ze sa upravuje niekolko priechodov pre chodcov na krizovatke Sintavska, Smolenicka, ale ze sa neda bezbarierovo prejst po chodnikoch od zastavky Betliarska az k nemocnici, resp. bezbarierovo prejst cez hore uvedeny priechod priamo pred nemocnicou, to zodpovednych netrapi...
29. október 2016

Martin Nýdr

Toto nemocnici nepatrí v žiadnom prípade - toto sú "sračky" magistrátu a možno lepšie povedané GIB-u, pretože túto komunikáciu vybudovanú predchodcom GIB-u dodnes neskolaudovali a neodovzdali do prevádzky OSK, ani MČ, takže je to v podstate úsek nikoho. Nikto tu neopravuje výtlky, nikto nečistí dažďovú kanalizáciu a tak... skrátka je ulica hanby tohoto mesta.
21. február 2024

C K

Je možné opäť overiť u Magistrátu, kto je aktuálne správcom?
22. február 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania