Špina, smrad a výkaly na Brodskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Baja 10. apríla 2016

Už dlhý čas máme s občanom bez domova, ktorý prespáva po lavičkách, kde necháva neustále svoje pomočené odevy, špinu, cigaretové ohorky, fľaše, rôzne veci, ktoré povyťahuje z kontajnerov. Pohybuje sa aj pri garážach na ulici Brodská č.2-8, kde pod balkónmi ľudí robí výkaly a močí na steny Treba s tým už niečo urobiť. Má na sebe špinu, ktorá prenáša rôzne choroby, ako napr. svrab, ktorý je infekčny a prenesie sa aj na psov. Je tu dosť psíčkarov a hlavne veľa detí, ktoré behajú cez trávnik.

20. apríl 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

urcite o tomto mieste vie MsP a Miestny urad, takze neviem preco este aj tak blizko od uradu, skolky, skoly a kostola nic nekona!!
03. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený podnet som preposlal na vedomie veliteľovi príslušnej OS MsP Dúbravka. Hliadky tejto stanice sa budú tejto problematike venovať, je však potrebné, aby občania ktorí sú svedkom porušovaní príslušných VZN o nich telefonicky informovali mestskú políciu na čísle 159. Oznam bude následne najbližšou voľnou hliadkou preverený a v prípade zistenia priestupku priestupca riešený v zmysle zákona.

S pozdravom,

Peter Pleva
hovorca
Mestská polícia Bratislava
04. jún 2016

Baja

Pani starostka, už by ste konečne mohli spraviť s týmto človekom niečo. Nedá sa to na to už pozerať, všade je špina, smrad a pluvance, vykaly, prespava na detských ihriskách, kde sa hra aj môj syn!!! Čakáte na to, kým deti chytia od neho svrab a iné ochorenia?? Posielam tento podnet na vyssie miesta ministerstvo zdravotníctva nech sem dobehnú hygienici, je tu škôlka, škola, kostol a ihriska plne deti!!!
21. júl 2016

Zoro

Dobry den,

boli by sme velmi radi, keby ste mohli po niekolkych rokoch vyriesit konecne problem bezdomovca Pala v Karlovej Vsi. Nielenze znecistuje cele okolie odpadkami a spakami, vyhadzuje smeti z kontajnerov, ale teraz si uz aj zriadil miesto na svoju potrebu rovno pred nasim domom, pri lavickach kde si chodia ludia posediet. V prirode si ludia castokrat vykopu latrinu a tam robia svoju potrebu alebo sa idu aspon skryt do krikov, ale toto je uz vysmech, ked vam bezdomovec robi potrebu rovno pred domami, kde sa pohybuju deti.
Boli by sme radi, keby miestny urad konecne zacal riesit tento problem, pretoze to tam uz poriadne zapacha. Je to nanajvys nehygienicke a mal by sa k tomu zavolat nejaky hygienik, ci je toto normalne??

Nespokojní obyvatelia
Dakujeme
21. júl 2016

Denisa

Nemam nic proti bezdomovcom, ale to to je uz nanajvys nechutne. Smrad sa siri do celeho okolia...Podla mna ma za neho zodpovednost jeho mama /on uz dost nevnima nakolko sme ho niekolko krat videli ake fetoval z flase/, ktora mu dava jedlo a pitie. Vysledok je vsak taky, ze on sa usadil pred domami na Karloveskej a robi tam len spinu a neporiadok....vykaly su vsade.

Ako to vyriesit?!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania