Poškodená dlažba a vylomené stĺpy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Richard 12. apríla 2016

Dokumentujem aktuálny stav poškodenej dlažby a vyvalených ochranných stĺpov na uliciach Židovská, Mikulášska a Beblavého. Dodávam že na všetkých spomenutých uliciach aktuálne prebieha rozsiahla reko. plynovodov. Pomerne značná časť z poškodených miest nastala počas prebiehajucej rekonštrukcie plyn. Keďže sa v tejto lokalite pohybujem každý deň, na fotkách označujem miesta, ktoré boli zničené počas tohto mimoriadn. stavu v organizácií dopravy. Keďže Mikulášska ulica nie je momentálne pre automobilovú dopravu prechodná, na mieste na 5. obrázku sa zvyknú otáčať autá so zásobovaním, dodávky a smetiarské autá a z príčiny obmedzeného priestoru na manévrovanie s autom zrejme došlo k poškodeniu označ. miest. a deje sa to tak ďalej. Prosím o vyjadrenie mestskej časti a o nápravu poškodených miest.

19. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, po skončení rekonštrukcie plynových prípojok mestská časť zabezpečí kompletnú opravu povrchu Mikulášskej ulice. V prípade, že došlo k poškodeniu zo stranu správcu plynových rozvodov, budeme žiadať, aby dlažbu uviedol do pôvodného stavu.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
31. máj 2016

Richard Tekel

08. jún 2016

Richard Tekel

06. júl 2016

Richard Tekel

Teraz si to tento skvost natáčali nemeckí dôchodcovia, v dobe EU predsedníctva. Tak skúšam aj ja, snáď to pourguje riešenie!
06. júl 2016

Richard

Prosím administrátora stránky o opravenie otočených fotografií. fyi: nahrávané cez Safari OSX/iOS
23. február 2017

Richard

Po prácach na Mikulášskej zahŕňajúce výmenu plynovodov a rekonštrukcie povrchu cesty a taktiež (asi aj) po dokončení prác na Židovskej naďalej v úseku Mikulášska - Beblavého (kopec) zostáva neporiadok. Stĺpiky doteraz neboli opravené a kocky neboli odstránené. Pôvodné kocky menšieho formátu z vozovky naďalej lietajú hlava nehlava, môžu niekoho trafiť. Prosím o ich odstránenie.
05. marec 2017

Richard

Boli spatrené opravené stĺpiky, na jeden sa však zabudlo. Povrch cesty z malých kociek zatiaľ neopravený, no zistil som že sa to má tento rok riešiť. Fotky z iPhone prosím otočiť.
24. apríl 2017

Richard

Prosím o informáciu, kedy je v pláne daný úsek rekonštruovať.
12. júl 2017

Richard

Ďakujem MÚ SM za zaradenie tejto oblasti medzi priority. Určite na opravy povrchu ciest čaká viacero ulíc v Starom Meste. Dlažba je teraz na Mikulášskej vymenená už kompletne. Podnet je vyriešený.
12. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dlažba v slepej časti Mikulášskej ulice bola kompletne vymenená. Použili sme kocky zo skládky, ktoré predtým vybrali niekde inde v historickom centre. Malé kocky z Mikulášskej poslúžia pri oprave schodov medzi Škarniclovou na Svoradovou.

Radoslav Števčík, starosta Bratislava - Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania