Zlé nastavenie semaforu na Nám. Hraničiarov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Janka Kopcova 15. apríla 2016

Dobry den.
Na Nam. Hraniciarov je zle nastaveny semafor. Najma v spicke tam caka vzdy velmi vela ludi a interval po stlaceni tlacidla pre signalizaciu je netradicne dlhy , pricom premavka nie je zdaleka taka husta, aby to bolo potrebne. Zelena pre pesich zaroven svieti prilis kratky cas, par sekund by bolo vhodne pridat, ale kazdopadne, to je az druhorade.
Prvorade je skratit interval rozsvietenia zelenej po stlaceni tlacidla, lebo je nevhodne dlhy a sposobuje to caste prebiehanie na cervenu, lebo vela ludi nie vzdy vydrzi tak dlho pozerat ako im uteka niekolko autobusov za senbou zo zastavky.

Prosim o presetrenie a prestavenie semaforu v prospech pesich. Poprosim ostatnych obyvatelov, aby kludne rozsirili moju poziadavku o svoje skusenosti s tymto prechodom.

19. apríl 2016

Lucia

Dobry den, tiez prechod casto vyuzivam a suhlasim. Ten cakaci cas je naozaj velmi dlhy.
22. apríl 2016

Viktor

Dobry den, suhlasim s navrhovatelkou, tento prechod pre chodcov spaja dve strany ulice rozdelenej stvorprudovou cestou (a aj dve zastavky MHD), je to jediny prechod pre chodcov v tejto casti Nam. Hraniciarov a jeho preferencia pre chodcov je naozaj velmi minimalna. Naozaj by sa na to niekto mohol pozriet.
29. apríl 2016

Peter

Ak by sa tomuto naozaj niekto venoval, co nepredpokladam, tak by som doporucil prehodnotit aj nastavenie semaforov kusok aj na krizovatke Sustekova/Mamateyova. Tam je to cista katastrofa - vsetci cakaju na cervenej a vo volnom pruhu prejdu 2 auta.
15. december 2016

Janka Kopcova

Dobry den, ja som pisala povodny odkaz a sice je tu oznaceny, ako nerieseny, zda sa mi, ze posledny mesiac to konecne upravili a cakaci cas je v norme. Este si to odsledujem, ale ak je tak, tak som rada.
05. november 2020

Martin Uváček

Podnet je už dávnejšie vyriešený. Interval čakania na zelenú pre chodcov je primerane dlhy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania