Parkovanie okolo priechodu na Púpavovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený

Prosím o vyznačenie zákazu parkovania alebo upozornenie polície na nebezpečné parkovanie pred a za priechodom pre chodcov na Púpavovej ulici, neďaleko prejazdu nad električkovou traťou. Táto situácia je nebezpečná hlavne pre deti a mamičky s kočíkmi, ktoré musia vstúpiť do cesty, aby videli, či ide auto, a to z oboch strán.

13. apríl 2016

Michal K.

jednoducho volajte mestsku policiu
13. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestskú políciu sme vyzvali na pravidelnú kontrolu parkovania. Nie vždy sa však môže Mestská polícia zdržiavať v blízkosti Púpavovej ulice, preto v prípade parkovania vozidiel v menšej vzdialenosti ako 5 m pred priechodom pre chodcov (v smere jazdy), volajte Mestskú políciu, ktorá vyšle na miesto hliadku.


Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
14. apríl 2016

Michal Oravec

MsP som volal viackrat, nemalo to ziaden efekt, nespravili nikdy nic - ani z auta nevystupili. Netusim naco ich platime. Asi cakaju kym na tom priechode zabije niekto decko... alebo neviem.
15. apríl 2016

Jana Kolárová

podľa polície to určite bude v poriadku. Dávala som podnet na políciu pri namaľovaní parkovacích miest v okolí zimného štadióna O.Nepelu, kde sú parkovacie miesta namaľované pomaly na prechodoch pre chodcov a polícia tvrdí, že je to v poriadku ......toto je zaujímavá krajina
15. apríl 2016

Michal Oravec

Ak mate niekto cas stretnut sa a spolu zavolat MsP a zistit preco nic nerobia tak dajte vediet: [email protected] Podla zakona je to pomerne jasne zakazane. MsP sa da nahrat napriklad a pozadovat zaznam o zasahu, resp. sa stazovat nadriadenemu.
15. apríl 2016

Michal K.

zavolajte tam na dispecing a opytajte sa. potom napiste staznost, staci mailom. o par tyzdnov dostanete mozno odpoved plnu vyhovoriek. aspon to je moja skusenost. zaroven napiste na dopravny inpektorat. aj to staci mailom. uvidime, co povedia.
20. apríl 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

upozornovanie MsP na opakovanie porusovanie je naozaj velmi namahave/ aj ja to na banikovej stale upozornujem a citim sa ako bonzak/ predsa jednoduchsie bude pred prechodom urobit oznacenie vzdialenosti 5 m !! aby auta naozaj neparkovali a nemuseli MsP riesit taketo nevychovane delikty..!predsa to bude najefektivnejsie a policajti budu konecne nahanat zlodejov a ine situacie riesit..!!
20. apríl 2016

Michal K.

ja viem, poznam to velmi dobre. no ignorant bude parkovat aj na bielych srafoch. s hrozou si predstavujem, ako je cele mesto ostlpikovane, osrafovane, vsade zlte ciary a znacky zakazu statia. ale asi tam naozaj spejeme, ked sa MsP nezobudi, resp. ak ich mesto nedokope k nejakej aktivite.
06. máj 2016

Zoja

dnes je na aute z jednej strany papuca, neviem odkedy tam stoji. na aute z druhej strany nic.
06. máj 2016

Zoja

otazka na mestsku cast: je vo vasej kompetencii vyznacit na ceste zakaz parkovania? rovnako aj na Banikovej.
06. máj 2016

Michal Oravec

Iste, znackou IP24a. A vyznacit parkovacie miesta. Keby chceli mohli by. Nechcu.
Btw. ak chcete odpoved od MC tak nie tu ale tu: chcemvediet.sk alebo emailom klasicky infoziadost.
03. október 2017

dood

Zoja papucu auto za priechodom nema, pretoze zakon hovori o parkovani pred priechodom pre chodcov vo vzdialenosti 5m. Za priechodom to nemusi byt ziadnych 5 metrov.Moze to byt bezprostredne

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania