Nakladanie s vrakmi v Ružinove

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Karol S. 13. apríla 2016

Vyjadrenie kancelarie starostu:
"Dobrý deň,
spoločnosť AUTO – AZ, ktorá mala spôsobilosť na odťah vrakov a s ktorou Mestská časť Bratislava – Ružinov spolupracovala, momentálne pre bližšie nešpecifikované interné okolnosti vraky neodťahuje. Mestská časť Bratislava – Ružinov v súčasnej dobe pracuje na náhradnom riešení v podobe inej spôsobilej spoločnosti, ktorá bude pre MČ vraky odťahovať. Po doriešení uvedeného stavu budú postupne odstraňované staré vozidlá, ktoré spĺňajú podmienky pre odťah.

kancelária starostu"
-------------------------------------------------------------------------------------
1) od kedy tato situacia trvá?
2) ake kroky podnikol MU pri riešení tohto stavu?
3) kedy je očakávaný termín vyriešenia?

Ďakujem.

21. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
1) posledné vozidlo bolo spoločnosťou AUTO-AZ odtiahnuté 10.4.2015
2) MČ opakovane urgovala odťah ďalších vozidiel, ktorý bol prisľúbený po odstránení interných problémov spoločnosti. MČ pozvala uvedenú spoločnosť na osobné rokovanie na ktorom sa nezúčastnila.
3) Po opätovnom neúspešnom kontaktovaní spoločnosť, mestská časť s uvedenou spoločnosťou vypovedala zmluvný vzťah. Toho času je mestská časť vo fáze uzatvorenie zmluvného vzťahu s novou spoločnosťou na odťah vrakov. Po ukončení riadneho procesu a nadobudnutí platnosti zmluvy budú vozidla, ktoré spĺňajú podmienky, postupne odtiahnuté .


kancelária starostu
10. marec 2024

Milan Nadányi

A to sa od roku 2016 nič nezmenilo?
Som domovník na Inovci - Vlčie hrdlo 81,83,85, máme parkovisko, označené ako súkromný pozemok a napriek tomu tu parkujú, odstavujú a garážujú vozidlá osoby, ktoré u nás nebývajú. Tak čo s tým? Tento problém je tu, odkedy som kúpil byt (2013) ale riešenia a spravodlivosti sme sa nikdy! nedočkali.

Milan N.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania