3 chýbajúce poklopy pri nadchode cez dialnicu smer most SNP

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Stefan 15. apríla 2016

Dobry den. Ako som siel vcera od auparku nadjazdom smerom k Gymnazium Mercury tak som narazil na 3 chýbajuce poklopy. Jeden je na hlavnej ceste smer most SNP hned za zakrutou ako je pripajaci pruh na nadjazde. Dalsie dva su na nadchode ako zberaju dazdovu vodu. Jeden je uz poriadne zasypany odpadkami a konarmi.Zvyraznil som Vam to aj na mapke. Jeden je uplne otvoreny takze ak pojde male dieta moze cele do neho spadnut. Dakujem

04. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za váš podnet. Informovali sme o ňom správcu komunikácie, ktorý po preverení situácie a v prípade, že to spadá do našej správy urobí nápravu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
04. máj 2016

Stefan

Dakujem o informaciu, Prosim podnet dat do stavu v riesení. Uvidme o mesiac co sa stane.
29. jún 2016

Stefan

Po troch mesiacoch sa nic nezmenilo, ba priam kanaly su uplne zapchate bordelom s privalovych burok. Poklopy samozrejeme osadene neboli do dnesneho dna!!!
29. jún 2016

Stefan

Nic sa nezmenilo. Absolutna ignoracia. Asi sa caka kym tam spadne male dieta a nieco sa stane. Inak zapchaty je aj vpust na opacnej strane nadchodu smerom od Auparku. Ten nie je ani vidiet! Zial som ho zabudol cvaknut. Ale aj o pol roka tam bude takze casu mam dost.
12. september 2016

Fero

Poklop

niekto moze spadnut

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania