Lidl zásobovanie Grosslingova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Tana Gundova 15. apríla 2016

Hluk a spina, ktore vznikaju pri zasobovani Lidlu na Grosslingovej ulici jsu neznesitelne! Kazde rano od 6. Hod do vecera do 22.hod sme terorizovani hlukom, ktory vznika pohybom zeleznych paletovych vozikov a spinou. Takto potom vyzera Grosslingova ulica!

28. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, parkovacie miesta na Grosslingovej má prenajaté BPS Park. Vyzvali sme ich, aby zabezpečili nápravu. Pokiaľ sa tak nestane, budeme to považovať za porušenie nájomnej zmluvy.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
09. jún 2016

Tana Gundova

Lidl Grosslingova

Takto vyzera ,,novy,, asfalt na Grosslingovej ulici, ktory tu bol natiahnuty pred par tyzdnami. A aj napriek zakazu nakladacej plosiny ju Lidl stale nechava na ulici, zasobovanie pokracuje nadalej a obyvatelia su nadalej terorizovani neustalym katastrofalnym hlukom a spinou. Je skutocne absurdne, ze s nimi nevie nikto narobit poriadok! Obyvatelia su uplne na poslednom mieste!
12. jún 2016

Tana Gundova

Zasobovanie Lidl

Takto Lidl zasobuje svoju predajnu z Grosslingovej ulice, zabera verejne priestranstvo, chodnik, cize chodci musia prejst na cestu. Okrem toho vznika riziko urazu, spina na chodniku...Tato situacia je na Grosslingovej kazde jedno rano a doobedie a vecer, vratane sviatkov, sobot a nediel. Je to dosledok toho, ked sa takyto giganticky supermarket nastahuje do obytneho domu v Starom meste.
20. december 2016

Tana Gundova

Lidl Grosslingova- spina a palety na ceste

Lidl stale strpcuje obyvatelom zivot nielen katastrofalbym hlukom, ale aj spinou. Toto nie je byvanie v lukrativnej casti Stareho mesta... Pozbijane palety v strede cesty, spinava plosina, ktora moze kedykolvek sposobit dopravnu koliziu, kedze nie je osvetlena ani oznacena...
13. február 2024

Jana B

Dobry den, rovnako strpcuje tento prekliaty retazec zivot obyvatelom aj inde, nadmerny hluk a smrad zo zasobovania pod oknami bez akejkolvek stavebne adekvatnej ochrany susednych bytov, MČ tiez neriesi, co tak spojit sa a dat Lidl do medii a podat hromadnu zalobu za poskodzovanie zdravia?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania