Úzke platené parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Vyriešený
meno
Ajeťák 15. apríla 2016

Na Bodrockej ulici sú platené parkovacie miesta, ktoré sú na dnešnú dobu strašne úzke...ako vidno na fotografii biela Dacia Duster sa na miesto zmestí ledva a otváranie dverí a vystúpenie je dosť náročné, tak isto, keď je viac väčších áut vedľa seba alebo ako Dacia a Toyota tak auto medzi nimi má malý manipulačný priestor (felicia). Tak isto Mitsubishi a octavia...Prosím o zväčšenie parkovacích miest, nech si zbytočne nepoškodzujeme autá obúchavaním dverí, keď chceme vystúpiť. Ďakujem veľmi pekne.

02. jún 2016

Eva Miklosova

Dobrý deň prajem,

taktiež by som Vás chcela poprosiť za ulicu Geologická, konkrétne 1/A-C, nakoľko sa dobou autá stále zväčšujú, ale parkovacie miesta ostávajú rovnaké. Susedia si navzájom zbytočne obúchavajú dvere áut a ledva vystupujú z auta.. Prosím o kladné vyriešenie našich žiadostí. Ďakujem
13. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Parkovacie miesta, resp. vodorovné dopravné značenie vyznačujúce parkovacie miesta s vyhradeným státím sú v súlade s platnými technickými normami.

Mgr. Monika Kovácsová
ref. ŽP,OaCH
13. júl 2016

Martin

Akurat p. Kovacsova zabudla povedat ze ta technicka norma je 30 rokov stara a na dnesne pomery absolutne nevyhovujuca. Takze ano nezmyselny a davno zastaraly zakon bol dodrzany. Akurat v realite to nefunguje. Mozno by pomohlo keby zodpovedni uradnici v sulade so zakonom pouzivali 30 rokov stare pisacie stroje a dokumenty by mnozili cez kopirovaci paier. Ziaden zakon p. Kovacsova neprikazuje, ze musite mat pocitace a kopirky.
14. júl 2016

Ajeťák

Nesúhlasím s označením podnetu za "vyriešný" keďže problém nie je vyriešený! Choďte sa tam pozrieť, prípadne zaparkujte medzi tie dve väčšie autá a skúste vystúpiť (prípadne si skúste zapnúť dieťa do autosedačky...)
14. júl 2016

Eva Miklosova

Ani ja nesúhlasím s označením podnetu za "vyriešený". Tie technické normy su síce platne ale su staré. Parkovacie miesta su naozaj úzke, stačí ked sa jedno zruší a tým sa zväčšia aj ostatne boxy. Prosim o prehodnotenie záveru podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania