Račianska ulica v katastrofálnom stave

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jozef 09. januára 2013

Chcem sa kompetentných opýtať, z akého dôvodu vymenili asfaltový povrch na Račianskej ul. v úseku asi 200m od Rač. Mýta (kde mimochodom dodnes nie sú vyznačené čiary), pričom tento úsek nemal jediný výtlk... Avšak o asi ďalších 200m vyzerá asfalt ako albánska cesta piatej triedy. Kompletne celá hrúbka asfaltu až po pôvodnú kamennú dlažbu je povytrhávaná na desiatkach miest. Jamy sa neustále zväčšujú, sú plné vody a dnes som dostal na chodníku slušnú sprchu špinavej vody. A nie je to problém, ktorý by spôsobila tohtoročná zima. Je to roky neriešená vec. Mám taký pocit, že nový asfalt od Račka pred koncom roka bola len záležitosť "splnenia ročného plánu". Proste narýchlo niekam hodiť zásobu asfaltu, ktorú bolo treba minúť... bez rozmýšľania.

Žiadam preto kompetentných, aby urýchlene vyriešili havaríjny stav asfaltu pred policajným prezídiom v oboch smeroch. Alebo máme posielať faktúry za servis podvozkov a čistiareň odevov?

10. január 2013

stano

Treba za kazdym zastavit na ceste, odfotit si dieru, poskodenu pneumatiku, poskodeny disk...atd a poslat to spravcovi komunikacii a ziadat odskodnenie. Podobne je na tom aj nedaleka Vajnorska.
10. január 2013

Dušan

Rad by som sa pridal a chcel sa kompetentnych opytat z akeho dovodu sa kreslili pruhy pre cyklistov v zime za 60000 eur pricom cesty v Bratislave su v katastrofalnom stave,lebo toto uz nie su vymole,ale to su obrovske jamy,ktore vznikli behom par snezeni a to z dovodu dlhodobeho zanedbavania oprav pozemnych komunikacii v meste,chcem len podotknut,ze tento havarijny stav je tu uz roky.Treba sa previest po celej racianskej a dalsich komunikaciach v meste,vsade su obrovske vymole,chcem sa opytat ci zodpovedne osoby cestuju teleportom,alebo to nevidia? Tu si robi niekto z nas srandu,alebo to co ma znamenat? Hlavne,ze tu mame stadion za 90 milionov a cesty ako v Mongolsku,tak sa prosim nevyhovarajte na nedostatok fimacnych prostriedkov. Zaujima ma len to kedy to bude opravene,ale tak aby po prvom snezeni to nebolo v rovnakom havarijnom stave.Velmi ma zaujima ked si tam poskodia napravu kompetentni ci im to nebude vadit?
13. január 2013

Robo

A to je zima ešte v rozpuku!
24. január 2013

Jozef

Neviem ci na zaklade tejto stranky, kedze nikto z kompetentnych neodpovedal, ale vytlky su opravene. Sice opat na slovensky sposob - zaplata na zaplate. No kedze tento typ "opravy" je podla mojho nazoru len nudzovy, budem opat informovat, ked sa vytlky zacnu obnovovat. Takze podvozky sa nicia dalej (pretoze auta poskakuju po zaplatach), ale nastastie aspon o dost menej.
27. január 2013

emil

opravené?

nie sú peniaze. Ale na predražené trolejbusy bude. gorila predsa nebude hladná
28. január 2013

andrej

z jamy urobit hrb. tak sa na slovensku opravuje
04. február 2013

Jozef

Tak nepresli ani dva tyzdne od "opravy" a zaplaty uz vypadavaju. Na niektorych su uz vytlky skoro ako predtym. Netusim z akeho titulu povazuju kompetentni tento typ platania nasich ciest za vhodny... okrem toho ze takato robota je nanic, mozno este stoji aj viac penazi ako keby sa to urobilo raz a normalne.
04. február 2013

Cestár Obecný

A pol roka robia tendre na dodávateľov, že akože na najlepších.
16. február 2013

Jožo

Chcem poprosiť administrátora, aby zmenil stav "Vyriešený" na "Neriešený" a opäť zaslal kompetentným ...pretože neprešiel ani jeden jediný mesiac a cesta po "akože oprave" vyzerá snáď ešte horšie ako predtým. Samá jama. Dnes som išiel pešo od križovatky Jarošova/Račianska až po Račianske Mýto a naratál som +/- 70 výtlkov na tomto krátkom úseku. Okrem toho absolútne neodteká kanalizácia, všade sa držia hlboké mláky, ktoré skrývajú možno ďalšie nebezpečné jamy. O ľuďoch ostriekaných špinavou vodou už ani nehovoriac. Za toto platíme dane???? HANBA vedeniu tohto mesta. Ide o jednu z najhlavnejších ulíc Bratislavy. Diery, mláky, roztrúsené kúsky asfaltu, povyvracané obrubníky, upchaté kanále, prázdne miesta po bývalých stromoch, chýbajúce čiary na ceste a pre istotu ešte vyhrkotané koľaje medzi ktorými rastie v lete burina ... to je krásna vizitka našej spoločnosti a mestskej časti Bratislava - Nové Mesto... páni tam hore, nezdá sa vám, že toto kradnutie našich daní už prekročilo únosnú mieru?
11. marec 2013

Znechuteny obcan

Dnes som videl ako su niektore jamy na danej komunikacii zaliate a ine nie... od Racianskeho myta, nie je zaliate nic... Neviem podla akeho kluca to robia, ale takato praca je na h.... Naivne som si myslel, ze ked mesiac a pol to tam stoji, ze sa to bude frezovat a polozia na celom useku novy asfalt, ale zas som sa sekol, peniaze su uz predsa rozkradnute a staci to urobit takto provizorne, pricom, mi aj tak neda sa spytat, preco sa to nevyrezava ako v inych civilizovanych krajinach, ale preco sa to vysype do toho bordelu... takato praca je h.... platna!!!
12. marec 2013

andrej

Oni vedia co robia. Provizorne to zaplataju a o mesiac je to to iste. Takto maju stalu robotu. Ved keby spravili vsetko poriadne tak neskor nezarobia. Druha vec je, ze ako je mozne ze tuto zlu robotu nikto nereklamuje.
12. marec 2019

Martin Uváček

Táto časť Račianskej bola opravená rokoch 2016-2017 pri realizácii projektov Pri mýte a Urban residence. Podnet je teda vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania