Nočný hluk zo Slovnaftu v Biskupiciach

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Neriešený
meno
Beata Peckova 18. apríla 2016

Dobrý deň,
bývam v Podunajských Biskupiciach, ale obraciam sa na Vás práve preto, lebo môj problém sa týka Slovnaftu, ktorý spadá pod m.č. Ružinov.Problém nie je nový,nejaké sťažnosti sa už na internete vyskytli.Problém je v tom,že Slovnaft s menšou či väčšou pravidelnosťou,niekedy aj niekoľkokrát do týždna,spúšťa nočnú prevádzku neviemčoho,a to spôsobuje hluk,ktorý je výrazne počuteľný v uzavretom interiéri, tento hluk pripomína práčku alebo žmýkačku,verte mi,nie je to príjemné a ťažko sa pritom spí.Zvyčajne do hodiny po polnoci skončia, ale naposledy som nemohla spať cca do 3.rána,čo už je vysoko neúnosné.Na stránke Slovnaftu nefunguje žiadna sekcia, ktorá by informovala,upozorňovala na túto prevádzku,či sa ospravedlňovala.Je možné s tým niečo robiť?Napr.obmedziť hluk do 23.00?Ďakujem.

18. apríl 2016

Jana Kolárová

v spoločnosti, ktorú ovládajú prezlečení komunisti so svojimi gorilami sa s tým neurobí vôbec nič.
18. apríl 2016

atómové digitálky

Beata-nechcem byť svi-ňa, ale musím napísať, dobre ti tak . A zároveň aj ,dobre nám tak.Tu to nik nevyrieši. Ani inde .Len ľudia ktorých sa to týka. Ale každý by najradšej pridal kdesi článok, ponosu , a čaká ,že sa niekto nájde kto to bude ,aj zaňho riešiť.Ale nie ,kým sa ľudia ktorých sa to týka, ktorých to otravuje , nespoja , nezoberú a nepôjdu pred Szlovnaft dať najavo čo si o ňom myslia.Takže zase nič.Len písať , ako tento tu ,piaty rok ., a čo....?
https://www.facebook.com/Smrd%C3%AD-a-hu%C4%8D%C3%AD-Slovnaft-124044794377209/?fref=ts
18. apríl 2016

Beata Peckova

ok, super, sme už traja, nie? o facebook stránke som nevedela, uvidíme, čo napíše samospráva, teším sa, že ste obaja reagovali. Zatiaľ nie som skeptická. Ja hluk vnímam asi rok, možno rok a pol, no naštvaná som v noci, cez deň mám iné starosti, preto som doteraz na to vždy zabudla a práve preto som tento podnet písala po polnoci. Ak sa neurazíte, považujem Vás za prvých spojencov, ale ešte raz, čakám na vyjadrenie samosprávy.
18. apríl 2016

Michal

Ja som ten hluk naštastie ešte nikdy nepočul, ale toto sa tu rieši už roky, viď https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/12036/hluk-zo-slovnaftu , možno vás tiež zaujme tento článok http://www.aktuality.sk/clanok/301500/hluk-a-smrad-zo-slovnaftu-rusi-aj-ludi-zo-sirokeho-okolia/
18. apríl 2016

Beata Peckova

Ďakujem, máte info, či sa niečo cez tieto diskusie pohlo? viacerí písali o zorganizovaní sa...otázka pre všetkých: stretli ste sa?
19. máj 2016

MartinM

Zdravim, my sme uz hluk zo Slovnaftu riesili viac krat, cez miestny urad PB, Urad zivotneho prostredia, priamo cez Slovnaft, ale dlhodobo sa nic nezmenilo. A ani sme nemali sily a cas to dotiahnut do konca.
Vzdy ked je problem len zverejnia oznamenie na stranke biskupice.sk, ze sa bude robit/robi udrzba a je im velmi luto s tym spojenych neprijemnosti a to je vsetko... Ziadna kompenzacia, peniazky, ak sa nemylim, tecu vsetky do Ruzinova.
A Biskupice maju jedinu kompenzaciu vstup do slovnaftarskeho bazena na dve hodiny kazdu sobotu od 10 do 12hod, ale aj to len pre par vyvolenych Biskupicanov, ktori su na 300-mennom zozname, a podotykam, ze v tom case tam sucasne chodia aj slovnaftari. Je zrejme, preco tato informacia nie je nikde zverejnena...

Ja som ale presvedceny, ze spolocnymi silami by sa to podarilo zmenit.
Moj kontakt je [email protected].
Martin

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania