Aké sú plány?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 09. januára 2013

Už dávno som počul že Je naplánovaná rozsiahla výstavba na uliciach Hraničná/Prievozská/Mierová/Tučková.Počul som o nákupnom centre MAX aj o polyfunkčnej budove na mieste bývalej benzínovej pumpy a takťiež hneď oproti za zastávkou 208čky. a ďalšie v jej okolí.Keďže od plánou ubehol už nejaký ten tok zaujímalo by ma ako to teda je.Na Prievozskej je nový MC Donald a tak predpokládam že je naplánovaná výstavba ďalej až po Centrum závislostí.Nieje zrovna pekný pohlad na Prievozskú ani na prázdne miesta na mierovej a rovnako ani na škaredé budovy.

28. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. K Vášmu dotazu, aká výstavba je plánovaná na uliciach Hraničná, Prievozská, Mierová, Tučková uvádzame:
Na stavbu nákupného strediska MAX na Prievozskej ulici v Bratislave nebolo vydané stavebným úradom ani územné rozhodnutie a ani stavebné povolenie, nakoľko stavebný úrad neeviduje takúto žiadosti. Na stavbu „Polyfunkčný objekt INVERSO – Hraničná, Mierová, Gagarinová Bratislava“ bolo vydané ešte v roku 2009 stavebné povolenie. Taktiež aj na mieste bývalej benzínovej pumpy na území ohraničenom ulicou Gagarinová, Hraničná, Prievozská bolo taktiež vydané stavebné povolenie na polyfunkčný objekt Hraničná v roku 2009.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania