Rozbitý vrak na chodníku Stará Vajnorská

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Marián Tureček 20. apríla 2016

Vyše šesť týždňov stojí rozbité nepojazdné auto na Starej Vajnorskej. Zavadzia na chodníku a stáva sa veľkým odpadkovým košom. Ľudia idúci po chodníku musia vstúpiť do vozovky, aby ho obišli.
Čakáme na nešťastie???

25. apríl 2016

Jozef

Vrak po nehode na Starej Vajnorskej

Po dopravnej nehode, ktorá sa stala pred viac ako mesiacom je na Starej Vajnorskej (pri zastávke električky tesco) odstavené vozidlo.
01. máj 2016

Viera

Vrak na uvítanie

Už niekoľko mesiacov na ulici Stará Vajnorská víta všetkých návštevníkov Bratislavy tento "nádherný" vrak. Postupne k nemu pribúda ďalší odpad a tak mám pocit, že dalsou necinnostou miestnej samospravy by nam tu mohla narast celkom pekna skladka odpadu. Rada by som teda touto cestou poziadala o aktivitu a vyriesenie mestsku cast Nove Mesto a jej odbor zivotneho prostredia. Umiestnenie na mape je orientačné, je to na pravej strane v smere do mesta, v useku medzi konecnou elektriciek a odbockou na Studenu.
10. máj 2016

Dalibor

Vrak vozidla je stále na Starej Vajnorskej, predsa je jednoduché zistiť majiteľa, veď má ŠPZ, prečo sa nič nedeje ???
20. máj 2016

Roman

dnes som isiel okolo neho a vrak je vyhoreny.. samozrejme lahol popolom aj bilboard, ktoreho nie je skoda,..
21. máj 2016

Jozef

vrak aj bilboard medzicasom zhoreli
28. máj 2016

Jozef

billboard si uz niekto opravil, ale zhoreny vrak stale zavadzia,
je urcite jednoduchsie odtahovat zle zaparkovane auta v centre a vyberat za to vypalne 100€/ks ako urobit nieco prospesne a odtiahnut zhoreny vrak
20. júl 2016

dobrý_sused

Pozdravujem touto cestou "Magistrát hlavného mesta" a odkazujem, že predmetné torzo bolo odstránené myslím už minulý mesiac.
Nič ste za celú dobu neboli schopný spraviť? Na čo po tom zamestnávate nejakého referenta/referentku, čo to má prípadne na starosti? Hamba!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania