Problematické napojenie Geologickej a Priekopníckej ulice

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Neriešený
meno
Mario 22. apríla 2016

Chcel by som sa opýtať na problematické napojenie z ulíc Geologická a Priekopnícka na Popradskú ulicu. Táto ulica je najmä v ranných hodinách mimoriadne frekventovaná a z týchto dosť veľkých sídlisk prakticky neexistuje napojenie na hlavnú cestu. Bráni tomu najmä nezmyselná jednosmerná cesta medzi Priekopníckou ulicou a čerpacou stanicou Shell, pričom od strany ČS je povolený vjazd. Zmenou tejto krátkej jednosmernej cesty (50 m) na obojsmernú s prednosťou jazdy by sa podstatne zlepšilo pripájanie vozidiel z dotknutých ulíc a nezdržiavali by a neohrozovali vozidlá jazdiace po preplnenej a upchatej Popradskej ulice, kde sú navyše veľmi komplikované výjazdy vzhľadom k minimálnemu výhľadu na cestu.

12. apríl 2017

Ivan z Geologickej

Urcite by boli spokojny motorosti len prechadzajuci timto miestom a obyvatelia tejto lokality by mali z konecnej ulice priechodnu s mnozstvom nebezpecnych situacii a kolona z hlavnej ulice by sa presunula do sidliska.
12. apríl 2017

Mario

To si nemyslím. Od odbočky pri kebabe to už na hlavnej ceste ide plynule. Tam už sa väčšinou nestojí. Nemá význam pre nikoho motať sa po sídlisku a prechádzať cez spomalovače.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania