Tržnica nie je len lekáreň

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý

Rád by som sa spýtal vedenia Tržnice/Miestneho úradu BA Nové Mesto ako mohli povoliť aby sa tržnica stala zo všetkých strán nositeľom reklamy na lekáreň v nej. V prvom rade ide o vizuálny smog ktory narúša už beztak zanedbaný verejný priestor, za druhé v tržnici sú aj iné prevádzky a je tu precedens ze si začnú nárokovať rovnaké možnosti ako má teraz lekáreň . Navyše, na tržnici je svetelná obrazovka ktorá by tuto reklamu mohla bez problémov pojať ale miesto toho ideme zasa krok späť a ničíme fasádu a dalsie prvky budovy. Tržnica má aj webstránku aj Facebook ale tieto možnosti propagácie nevyužíva. Chcel by som sa spytat do akých extrémov este plánujú zodpovední za tržnicu zájsť.

05. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia správcu tržnice sa jedná o dočasnú reklamu, ktorá umožňuje nevyhnutnú propagáciu novej prevádzky. Zriadenie lekárne správca dlhodobo presadzoval. Jedná sa o službu, ktorá dlhodobo v ponuke tržnice absentovala. Nová lekáreň má pozitívne ohlasy.





Jana Plevová
05. máj 2016

Jakub

Môžem sa ešte spýtať, prečo na účel propagácie lekárne (ktorá určite je prínosom pre portfólio služieb tržnice) nebola radšej použitá svetelná obrazovka na streche tržnice? Jedným z argumentov pri jej inštalácii bolo, že bude slúžiť aj potrebám tržnice... Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania