Parkovisko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Andelo 26. apríla 2016

Medzi Jantárovou a Beňadickou je volná nevyužitá plocha vhodná na parkovanie,ktorá by sa dala využiť na vybudovanie parkoviska.

27. apríl 2016

Muchal

Dufam, ze ste to mysleli ako ironiu. Zapratat autami zelenu plochu...
03. máj 2016

Peter

Parkoviska su nutne. Tu by mohli byt kludne aspon by nepadol ziadny strrom. Muchal tu nie si v tvojej rodnej dedine.
11. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Tieto plochy sú súčasťou koridoru Nosného systému MHD. Je potrebné si uvedomiť, že sa tu bude nachádzať komunikácia s obojstrannými chodníkmi a cyklotrasou. Žiaľ jej presné dimenzie zatiaľ nepoznáme (nebola nám zatiaľ predložené dokumentácia pre územné rozhodnutie). Do doby kým nie je rozhodnuté o konkrétnom riešení, nie je možná na týchto pozemkoch výstavba trvalých stavieb.
Nedostatok parkovacích miest je potrebné riešiť intenzifikáciou existujúcich plôch a nie ich rozširovaním (najmä nie na úkor zelene).
Žiaľ, výstavba hromadných garáži sa zatiaľ stretá s nesúhlasom obyvateľov.


mestská časť BA-Petržalka
12. máj 2016

Mária

ani blaváci nie sú tímto projektom naklonení akože parkovať na tráve a rúbaním stromov
12. máj 2016

Peter

Maria, blavaci nech sa radse vyjadruju vo svojich valaloch. Nerozumiem co maju blavaci spolocne s tymto projektom. Blavaci sa nemaju co vyjadrovavat k tymto veciam. Tam nech tahaju na vychod a nech daju bratislavcanom pokoj.
13. máj 2016

Mária

hovorím si blavák a moja stará mama sa mi tu narodila....tak neviem kto je viac blavákom ako ja.....asi by som si mala hovoriť prešporčan
p.s. neviem čo je valal..možno nejaký východniarsky výraz?!
p.s.2. ked tu žili moji predkovia ani autá tu nechodili iba koče
13. máj 2016

Peter

smutne ze si hovorite blavak.... blavaci su z vychodu, tak by ste mali zacat pouzivat bratislavčan/ka a ziadne komoleniny...
16. máj 2016

Andelo

Mária - ak ste taká veľká blaváčka a ak sa už chcete vyjadrovať tak "erudovane", tak sa aspoň naučte pravopis. Vo vašom vyjadrení "...nie sú tímto projektom ..." sa píše ypsilon (y). Zrejme nevlastníte auto, ak zdieľate takýto názor. A ešte niečo. V tomto príspevku sa nejednalo o výrub stromov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania