Vytrhnutý stĺpik na cyklotrase Pribinova

Zodpovednosť za riešenie: STaRZ

Vyriešený
meno
Peter Oravec 27. apríla 2016

Na začiatku cyklotrasy Pribinova pri Eurovea je vytrhnutý stĺpik (vyhodený do trávy). Prosím o opravu.

27. apríl 2016

Erik Mally

Wau, tam idu tie stlpiky na dracku velmi vysokou frekvenciou! Takisto aj stlpik pre parkovanie pod mostom Apollo.
17. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Vieme o tom . Už sme ich dvakrát vymenili.
Skusime ešte raz.

katarina Szabová
STARZ
18. máj 2016

Peter Oravec

Pani Szabová, vy ste ako v tej starej komunistickej humoristickej scénke. "O probléme vieme a ak bude treba, ešte o ňom dlho vedieť budeme...". Je mi ľúto, ale budete ten stĺpik musieť vymieňať nie "ešte raz", ale stále. Alebo vymyslieť nejaké iné riešenie pre to miesto. Je to totiž Vaša robota, za ktorú ste platená. S pozdravom.
30. máj 2016

Peter Oravec

Pani Szabová, Vaša odpoveď mi pripomenula starú komunistickú humoristickú scénku, ktorej pointa znela: "O probléme vieme a ak bude treba, ešte o ňom dlho vedieť budeme...". Je mi ľúto, ale budete ten stĺpik musieť vymieňať nie "ešte raz", ale stále. Alebo vymyslieť nejaké iné riešenie pre to miesto. Je to totiž Vaša robota, za ktorú ste platená...
Momentálny stav je na fotke: Stĺpik tam je, ale skrutky sú vytrhnuté zo zeme a stĺpik je nahnutý. Okrem toho chýba zrejme aj ďalší stĺpik, ktorý bol na chodníku. Takže stále neriešené.
17. jún 2016

Peter Oravec

Pani Szabová, neurobili ste absolútne nič. Na čo tam sedíte?
20. júl 2016

Jan Bakos

Ak by niekto hľadal stĺpik, tak je pohodený kúsok pred koncom cyklotrasy pri moste Apollo. Niekomu musel fest zavadzať, keď si s nim dal takú štreku.
08. august 2016

Jozo

Odstránenie stĺpikov

niekto odstranil stlpiky aby auta mohli chodit po cykloceste. prosim o obnovu. aj na zaciatku aj na konci
10. august 2016

Peter Oravec

Pani Katarina Szabová zo STARZu sa na to kompletne vykašlala. Ak by to chcela riešiť, musela by tam ten stĺpik zabetónovať, čo by nebol problém, pretože sa to tak bežne robí aj neďaleko pod Mostom Apollo, kde je zabetónovaných v chodníku množstvo stĺpikov. Neriešené.
10. august 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet , stĺpik bol vymenený 3 krát.
Nevieme chytiť vinníka , ale vyzerá to , že sú to nákladné vozidlá stavby - nevieme ich identifikovať.
Budeme hľadať iné "bezpečné " riešenie.

K.Szabová
STARZ
10. august 2016

Peter Oravec

Pani Katarina Szabová, riešenie máte uvedené už v mojej prvej dnešnej aktualizácii: stĺpik osadený na skrutky a matice je nezmysel, stĺpik treba zabetónovať do cestičky pre cyklistov. Presne tak, ako sú zabetónované do chodníka stĺpiky pod mostom Apollo. Urobte to, prosím, a nevymýšľajte donekonečna teplú vodu.
18. október 2016

Peter Oravec

Celkovo sa dá povedať, že tzv. "iné riešenie" v podaní p. Szabovej je zvysoka sa vykašľať na stĺpik. Neriešený podnet.
07. december 2016

Peter Oravec

Prosím admina OPS, aby podnet v súlade so skutočným stavom označil ako neriešený.
03. január 2017

Peter Oravec

Opakovane prosím pána admina OPS, aby podnet v súlade so skutočným stavom označil ako neriešený.
13. marec 2017

Peter Oravec

Obávam sa, že som sa mýlil aj ja. Tam asi pomôžu už iba zátarasy proti tankom.
17. marec 2017

Tomas

Neni to tak davno, co na tomto cyklochodniku islo proti mne auto. Ked som vodicku zastavil a upozornil ju na to , ze ide po cyklochodniku , argumentovala tym , ze je tam dopravna znacka , ktora jej to umoznuje. Nasledne som zistil , ze mala pravdu. Dotazoval som sa potom na prislusnych miestach , kde mi oznamili , ze ziadne upravy znacenia oni nerobili. Nafotil som to , ale o dva dni boli pochybne znacky prec a vsetko bolo ako ma byt. Je evidentne , ze pachatel je z blizkej stavby. Jedine co sa asi da spravit , je pockat si nanho , nafotit ,natocit , zavolat policiu a zostat s bicyklom stat naprostred cyklochodnika , aby nemohol prejist. Je mozne , ze pri tom dojde aj k fyzickemu nasiliu. Pokial by ale clovek mal istotu , ze policia dojde hned po oznameni a zdokumentuje priestupok. Ale asi vsetci dobre pozname pracu policie :(
17. marec 2017

Janči Bakoš

To uz je iny level. Mas este tie fotky? Celkom by ma to zaujimalo ;)
17. marec 2017

Tomas

Poslem Ti ich niekam do mailu ?
17. marec 2017

Janči Bakoš

Ak ich nemáš na nete prístupné, tak Ta poprosim do mailu. j.t.bakos gmail ;)
17. marec 2017

Peter Oravec

Tomáš, a nemohli by ste aspoň niektoré fotky zverejniť aj tu? Aspoň nejaký výber... ak nie, potom, prosím, aj mne: oravec43gmail, prípadne aj info, či z tých fotiek môžem tu niečo zverejniť ja. S pozdravom.
17. marec 2017

Tomas

Fotky posielam na mail. Priznam sa , ze nejak nedokazem sem vlozit ziaden obrazok. Samozrejme su volne zverejnitelne. Snad s nich bude zrejma vzniknuta situacia.
17. marec 2017

Peter Oravec

Cez aktualizáciu vpravo hore na stránke, véry simple.
17. marec 2017

Peter Oravec

Zverejňujem fotky od Tomáša.
17. marec 2017

Peter Oravec

Zverejňujem fotky od Tomáša.
17. marec 2017

Janči Bakoš

No, na zaklade toho prenosneho zakazu vjazdu tipujem, ze to bolo nejake docasne obmedzenie.
Nakolko bolo oficialne a nakolko to bola partizancina stavebnika tazko povedat. Ale dobre vediet, ze sa tam mozu diat aj taketo veci.
17. marec 2017

Tomas

Citat z mailu od ktp. Vrbika KDI KR PZ v BA : "Krajský dopravný inšpektorát KR PZ v BA nemá vedomosť o presmerovaní „áut na cyklochodník dopravnou značkou D40“." Mail z dna 18.10.2016. Fotene to bolo 5.10.2016.
19. marec 2017

Tomas

Oprava stĺpika

Zaciatok cyklochodnika na Pribinovej. Onedlho po osadeni stlpikov zabranujucim vjazd vozidiel na cyklochodnik, pravdepodobne nakladne auto z blizkej stavby, tento stlpik uplne poskodilo. Teraz je uplne bezne , aby po cyklochodniku opat jazdili auta.
02. máj 2017

Iva

Pribinova - doriešenie dopravného značenia cyklotrasy

Prosím o doriešenie dopravného značenia na cyklotrase na Pribinovej. Značky sú zdevastované a bežne sa stáva, že po cyklotrase chodia osobné autá a po chodníku cyklisti. Bolo by asi potrebné tieto značky pravidelne kontrolovať, pretože dochádza k ich , mne nepochopiteľnému, ničeniu.
02. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Milý pán Oravec,
vyprosujem si Vaše prirovnanie .Po týchto skúsenostiach plánujeme v krátkom čase osadiť tam betónové zábrany..
Ide tu o aroganciu vodičov stavby . Nakoľko tam nie sú kamery , nie je možné nájsť vinníka.


Katarina Szabová STARZ
02. máj 2017

Peter Oravec

Milá pani Szabová, tým vyproseným prirovnaním myslíte túto moju vetu: "Urobte to, prosím, a nevymýšľajte donekonečna teplú vodu." z augusta 2016(!!!)? Od apríla 2016 ste neboli schopní vymyslieť nič, čo by riešilo tento podnet. Tak sa potom, prosím, nečudujte porovnaniu s vymýšľaním teplej vody. Ďakujem. S pozdravom.
02. máj 2017

Iva

Pani Szabová, nesmiete byť taká nedotklivá. My si tiež dokážeme predstaviť trávenie voľného času inak než tým, že sa zaoberáme tým, za čo ste platená Vy s Vašimi kolegami vo Vašom pracovnom čase. Keby som ja takto liknavo riešila úlohy v práci , nezarobila by som ani na slanú vodu a Vy by ste evidentne potom ,z našich daní, nemali na výplaty. My Vás totiž živíme. Sme totiž daňoví poplatníci.
21. máj 2017

Iva

Je 21.5. 2017 zaznamenala som inštaláciu betónovej zábrany namiesto stĺpika, čo bude evidentne efektívnejšie riešenie. Chýba mi ešte inštalácia značiek označujúcich cyklo-trasu, pretože som zaznamenala zvýšený počet bicyklistov na chodníku pre peších vedľa cyklotrasy v porovnaní s minulými rokmi, keď sa skoro vôbec na chodníku pre peších nevyskytovali.
21. jún 2017

Peter Oravec

Toto vyzerá naozaj ako dobré riešenie (aj keď v noci, ak je tam tma, by som do toho nechcel na bicykli naraziť, ale to už naozaj kuvikám).
Rozhodne sa za to patrí poďakovať. Ďakujem.
21. jún 2017

Iva

Ale ešte stále, žiaľ, sú cyklisti, ktorí sú schopní ísť vedľa po chodníku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania