Parkovanie na Moskovskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Nada 27. apríla 2016

My staromestania si poctivo kupujeme rezidencne parkovacie karty a aj napriek tomu nemame kde parkovat. Niekolko krat som volala na policiu vo veci neopravneneho parkovania na Moskovskej ulici, vzdy mi sluzbukonajuci povie, ze posielaju hliadku a ako som sa viackrat presvedcila, situaciu neriesia. Po x telefonatoch mi oznamili, ze problemom je nedostatocne horizontalne znacenie a tym padom situaciu nevedia riesit. Tak mi prosim vysvetlite, na co my mame platit karty ked na nasich miestach aj tak parkuju (a to vedome, ze nebudu pokutovani) ostatni vodici, najme mimomestski a aj zahranicni, najma navstevnici kaviarne Vespa?!?
A to nie je otazka niekolkych tyzdnov ale mesiacov!!
A uz ani nehovorim o tom, ze denno-denne, cele dni parkuju auta na srafovani pri priechode.

27. apríl 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

neskutocne,
vy mate rezidencne karty a parkovanie nemate zabezpecene.. a u nas v KV ani to nemame a parkovanie je este horsie a riesenie?..miestny urad angazoval dopravnu konzultantku na vyriesenie parkovacej politiky v KV, kedze vyriesila parkovanie v starom meste.. ale asi nevyriesila.. alebo je to iba o doslednost vymahania zakona?...kde je obcan a obyvatel. ?..iba pre platenie !
27. apríl 2016

sunnyvale [email protected]

Dobry den,

takato situacia je v celom Starom meste, kde je rezidentske parking, pridte sa pozriet na Gundulicovu, Moyzesovu, Somolickeho, Frana Krala, Floglovu, Tolsteho, Sladkovicovu...
27. apríl 2016

sunnyvale [email protected]

a aj Lermontovovu!!
28. apríl 2016

nepšo

Dobrý deň,
podobná situácia je všade , a aj bude naďalej pretrvávať vo všetkých mestských častiach Bratislavy po zavedení parkovacej politiky . Obyvateľ mestskej časti si zaplatí za rezidentnú kartu , napriek tomu mu nikto negarantuje , že bude môcť bezproblémovo zaparkovať - možno ešte do takej 15 tej hod by sa to dalo , potom už ajtak nebude miesto . Najlepšie je , že mestské časti využijú iba terajšie parkovacie miesta , ktorých je ajtak málo , namiesto dobudovania nových - nehovorte , že by sa nedalo , blatových plôch , kde už nič rásť nikdy nebude je dostatok . A na záver vyjadrenie mestskej polície , že aj tak nemá v rozpočte dostatok financií , aby parkovanie vedeli na 100 % skontrolovať bolo úplnou čerešničkou na torte . Takže občan plať , za to , že možno ajtak nezaparkuješ , my sa budeme akože tváriť , že všetko je ok . A to nehovorím o tom , že sa v Ba vrámci predsedníctva opravuje vyše 30 km úsekov ciest , aby sa papaláši previezli po novom asfalte , pričom iné úseky v katastrofálnom stave zostanú neopravené - lebo ich Ivovi dopravní experti nenahlásili ako rizikové...Krásne si tu žijeme , na tom Slovensku . Vivat Banánistan !
28. apríl 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

u nas v KV, som bol za rezidencne parking zavedenie, lebo som videl iba vyhody v tento system, ale ako vidim iba obmedzenia pre rezidentov, aj vcera vecer moja zena nevedela zaparkovat pri bytovke na velkom parkovisku cca 20 % cezpolnych. SN, PE, PT, LC, NR...etc.etc..
11. máj 2016

Nada

Nadhera, co ine som mohla cakat... Prave mi prislo oznamenie, ze moj podnet bol oznaceny ako NERIESENY. Cize opatovne sa presviedcam, ze v tejto krajne nic nefunguje tak ako ma a clovek sa moze aj na hlavu postavit. A moj odkaz pre starostu jednoducho DAKUJEME. Hlavne, ze vsetci vykrikuju ako su tu pre obcanov.
11. máj 2016

sunnyvale [email protected]

Bohuzial, je to niekolkorocny nerieseny stav.

V celom Starom meste. V CELEJ BA.

Druhe bohuzial, ani postavenie na hlavu nepomoze, skuste napisat priamo p.Stevcikovi.

Ci zareaguje - ako slubil pred volbami, vlastne vsetci slubovali konecne doriesit rezidentske parkovanie / ALE nech je V PROSPECH REZIDENTOV, TAK, ako zneli predvolebne hesla.../
zatial :...SKUTEK UTEK...
10. jún 2023

Martin Uváček

Moskovská je už súčasťou parkovacej politiky PAAS. Myslím, že týmto by mal byť problém s mimobratislavskými vodičmi eliminovaný, aj s dostatkom parkovacím miest pre domácich
13. jún 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľa podnetu s otázkou na stav riešenia.

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
26. september 2023

Michal B

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Vyriesene paas parkovacou politikou, permanentne kontrolovanou, dochodcovia si radi privyrabaju odchytavanim neplatiacich a nerezidentskych aut.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania