Nelegálna reklama pri stĺpe na Záhradníckej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Nacbo Ynmynona 30. apríla 2016

Na Záhradníckej je k stĺpu pripevnená reklama v rozpore so zákonom.

19. máj 2016

Ivan Mat

Dobrý deň pani Nacbo Ynmynona,

usmerňovacia / informačná tabula je tam umiestnená zjavne pre lepšie nájdenie našej spoločnosti. Tabula je osadená v rámci bodov podľa Všeobecne zavazneho nariadenia mestskej časti Bratislava - Staré mesto č.11/2010 z 14. septembra 2010 o umiestňovaní reklamých, propagačných a informačných zariadení na uzemí mestskej časti Bratislava- Staré mesto. upozorňujem, že je jediná a v blízkosti firmy.

Ak porušuje táto informačná tabuľa zákon, alebo predpis budeme radi ak nás budete ohĺadom toho kontaktovať na [email protected]. V prípade, že reklama je skutočné nelegálna okamžite ju odstránime.

S pozdravom,

Ivan Matuška
06. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Skúšali sme to riešiť telefonicky, ale odmietli to odstrániť.Odborní pracovníci im napíšu písomnú výzvu a podľa reakcie zvolíme ďalší postup.

Oddelenie komunikácie a marketingu
15. jún 2016

Nacbo Ynmynona

Dobry den, podla VZN na ktore sa odvolavate mi to skor pripomina reklamne zariadenie, ale kedze to uz riesi samosprava, tak to necham na nich - vedia to lepsie posudit. A kedze ste ho neodstranili ani po telefonickej vyzve samospravy, tak vasmu poslednemu odstavcu sa mi tazko veri. Ale som zvedavy na obsah toho telofonatu a preco ste ho neodstranili.
15. jún 2016

Ivan Mat

Dobrý deň pani Nacbo Ynmynona,

bol by som rád ak by dali obsah toho telefonátu, alebo Vám ho poslali.

Zo strany magistrátu padali vyhrážky spojené s priam " šikanou ". Ak sa to dá nazvať telefonátom , že Vám niekto zahuči do telefónu konkrétne pán L. s vetami " prichystajte si 33 000 e " a buchne telefónom bez pozdravu tak to považujem za najvačšiu neslušnosť a priam nátlak. Samozrejme pán L nahučal zopár paragrafou, ktoré s umiestnením tabili nemajú nič spoločné.

Inak Vám prajem veľa úspechov pri " napadaní " Áčok v meste, ktorá ma snaď každá reštaurácia alebo malý podnik, resp. živnostník.
09. október 2016

Nacbo Ynmynona

Vyriesene. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania