Premávka na hrádzi

Zodpovednosť za riešenie: STaRZ

Neriešený

napriek zakazu vjazdu a vyhradenej ceste pre bicykle na spodnej ceste sa na hornej ceste Petrzalskej hradze pohybuje mnozstvo cyklistov, ludi na elektrickych bicykloch, roznych minimotorkach a pod. a to uz nehovorim o autach, ktore si skracuju cestu k housbatom. sposobuje to kolizie, ktore sa neraz koncia sanitkou. kedze to "robi kazdy" tak si neuvedomuju ze zakaz vjazdu plati aj pre bicykle. navrhujem, teraz pred bliziacou sa hlavnou sezonou umiestnili informacne tabule o spravani na hradzi a z casu na cas tam poslat mestku policiu nech upozornuje na nedodrziavanie

02. máj 2016

maarox

03. máj 2016

Michal

Pokial sa jedna o cyklistov, tak nesuhlasim s podnetom.

Vcera rano v Bratislave vyhasol zivot cyklistu, ktory legalne jazdil po ceste. Nestaci vam to? Potrebujete im strpcovat zivot aj na hradzi? Mimochodom, na tej hradzi je viacero usekov, kde je povolena jazda cyklistov aj korculiarov. Netreba aj tam zakazat cyklistov, a teda tiez aj na opacnej strane Dunaja? Mestska policia by mala dozerat skor na dodrziavanie odstupu vozidiel od cyklistov na cestach, to je pricinou ovela vaznejsich nehod, kde neraz ani sanitka nepomoze.

Mimochodom, akoto ze na tej fotke so sanitkou nie je siroko-daleko vidno ziadneho cyklistu ani korculiara, a to ani na tej spodnej oficialnej cyklotrase? Nezavadzaju teda cyklisti vam po ceste k vasmu hauzbotu?
05. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Samotná hrádza patrí do správy Povodia Dunaja, Slovenský vodohospodársky podnik, oni vydávajú aj povolenky na vjazd. Cyklotrasa patrí do správy mestského podniku STaRZ.

MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania