Nelegálna reklama 2 na Hradskej alebo Vrakunskej

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Nacbo Ynmynona 02. mája 2016

Na Hradskej alebo Vrakunskej (neviem kam patria tieto súradnice) je v blízkosti cesty umiestnená nelegálna reklama. Podobných je na tejto ceste viacero.

02. máj 2016

Nacbo Tysi Pacient

Ty si ..... ako to maju predat a BOELS si to snimi mohol dohodnut
co keby si otvoril oci a hlasil radsej len billboardy
ktorych je na opacnej strane kopa?
02. máj 2016

Nacbo Ynmynona

Pokusim sa zase o vecne argumenty.
Tento podnet bol hlavne o tej mensej reklame. Ked da niekto k jednej ceste 2-3 nelegalne reklamy (na mestske zabradlie, v tesnej blizkosti cesty a dopravneho znacenia, atd.), tak je vysoka sanca ze aj jeho dalsia reklama na tej istej ceste je nelegalna. Takyto ludia sa vacsinou neobtazuju s tym, aby tieto veci riesili legalne, ked vidia ze im to prechadza aj takto. Ale neudelujem im pokutu a ani im tu reklamu nelikvidujem - zadal som podnet a pockam kym to vyriesia kompetentni.
Poznamka "ako to maju predat" mi pride zvlastna v dobe kedy ludia maju internet, mobil, tv, radio, noviny, legalne reklamne plochy... Tiez som iba zadal podnet a jeho riesenie uz necham kompetentnym. V meste som uz videl aj nelegalne reklamy tejto agentury, takze bude len dobre ak si tuto ich reklamu mesto preklepne.
Dakujem za navrh hlasit bilbordy. Ak mi budes platit, mozme sa dohodnut ze pre teba budem nahadzovat podnety. Zatial sa vsak platim sam, takze nahadzujem len to co uznam za vhodne ja. Ale vpravo hore je tlacidlo "Nahlaste podnet", ktorym mozes prispiet aj ty a budem len rad ak ho vyuzijes.
04. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Pozemok 3141/1 je vo vlastníctve Hlavného mesta SR, preto podnet posúvame im. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava-Vrakuňa
19. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za váš podnet. Ako nás informoval správca komunikácie, reklamy sú pravdepodobne (isté by bolo geodetické zameranie a zisťovanie priamo na katastri) umiestnené na pozemku parc. č. 3144/5 k.ú. Vrakúňa. Tento pozemok nie je vo vlastníctve ani správe hl.m.SR Bratislavy.

Oddelenie komunikácie a marketingu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania