Neočistený chodník - tankodrom pre mamičky s deťmi!!!

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 22. januára 2013

Vážený pán starosta,
som jedna z mamičiek na MD bývajúca v bytovom dome Pri starom letisku č.2. Píšem Vám v mene nás všetkých ohľadom prístupového chodníka do Vajnor. Táto prechádzka s kočíkom sa v zime mení z príjemnej na nebezpečnú a namáhavú vzhľadom k tomu, že celý tento úsek chodníka popri starom letisku až ku kruhovému objazdu je v zime neudržiavaný. Preto nám neostáva nič iné len ísť po hlavnej ceste, čím ohrozujeme seba ale hlavne naše deti.
Pán starosta, ak je to vo vašej kompetencii, prosíme Vás o nápravu.
Ďakujem

24. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
keďže komunikácia Pri starom letisku aj s chodníkom je v správe Hl. mesta SR Bratislavy domnievali sme sa, že ako správca a vlastník sa postará o jej vyčistenie, čo sa však nestalo. Na základe Vášho podnetu sme preto poslali nám dostupné mechanizmy a pracovníkov, aby chodníky upravili tak, aby boli bezpečne prechodné aj s detským kočíkom. V budúcnosti, pri ďalšom snežení, budeme dbať na to, aby sme chodníky na ul. Pri starom letisku udržali schodné.



Ľubomír Krištofič
Vedúci hospodárskej správy
MČ Bratislava - Vajnory
25. január 2013

B

"Na základe Vášho podnetu sme preto POSLALI nám dostupné mechanizmy a pracovníkov, aby chodníky upravili tak, aby boli bezpečne prechodné aj s detským kočíkom."

25.1.2013 12:00 - Neboli tu ešte ani mechanizmy, ani pracovníci :((((((
27. január 2013

Anonymný užívateľ

Vazeny pan starosta, dna 22.1.2013 sme Vas ziadali o upravu chodnika pri starom letisku. Prekvapila a zaroven potesila nas Vasa rychla reakcia na vyriesenie situacie, no uz presli 3 dni a Vase poslane mechanizmy k nam este nedorazili. Pan starosta, v nasom bytovom dome zije naozaj vela ludi, ktorim by taka malickost ako udrziavanie chodnika v zimnych mesiacoch velmi ulahcila zivot. Preto Vas opatovne prosime o odpratanie snehovych zavejov z chodnika pri starom letisku.
29. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Dňa 24.01.2013 sme ako bolo uvedené na základe Vášho podnetu poslali na tvár miesta ľudí aj časť techniky. Sprechodnenie chodníka sa podarilo len čiastočne, nakoľko bol podklad premrznutý.

Následne na to 25.01.2013 neboli vhodné poveternostné podmienky (silný vietor nám nedovolil pokračovať v sprechodnení chodníka) Včera t.j. 28.01.2013 sme s nasadením všetkých ľudí aj nám dostupnej techniky chodník až po možný prechod na druhú stranu sprechodnili, čo umožnilo aj oteplenie. K sprechodneniu chodníka Vám posielame aj príslušnú fotodokumentáciu.

Na záver by sme chceli podotknúť, že sme vyvolali jednanie s majiteľom priľahlej nehnuteľnosti, aby pri opakovanom spade snehu zabezpečil prechodnosť chodníka v plnom rozsahu.

S pozdravom
Ľubomír Krištofič
Vedúci hospodárskej správy
29. január 2013

Anonymný užívateľ

Vážený pán starosta,
ďakujeme Vám za Vašu ústretovosť pri úprave chodníka popri starom letisku v mene mamičiek na MD a všetkých obyvateľov bytového domu Pri starom letisku č.2.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania