Špinavé "DULKO"

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Magda 05. mája 2016

Dnes som išla krížom cez Dulovo nám., je tam toľko špiny pod lavičkami a všade okolo, že to skutočne nerobí dobré meno Ružinovu. Nie je možné čistiť toto námestie pravidelne? A evidentne tu chýbajú odpadkové koše!!!! Tam kde chýbajú koše nemôže byť udržiavaná čistota.

10. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,


MČ Bratislava – Ružinov na základe podnetu občanov požiada nášho dodávateľa, aby zintenzívnil dočisťovanie Dulovo nám. a zabezpečil odstránenie buriny na chodníkoch a lavičkách.
Osadenie odpadkových košov zaradíme do harmonogramu.

S pozdravom


kancelária starostu
21. júl 2016

Viktor

Námestie o ktoré sa nik nestará

Dulovo námestie je plne odpadkov, sklinčín a kamienkov. Stromy neboli upravované aspoň dva roky, nedá sa cez ne prejsť. Celé námestie pôsobí zanedbane. Stará sa tam o to niekto???
19. august 2016

Nivy

nestará sa nikto, lebo samospráva za záhadných okolností Dulovo námestie aj časť Páričkovej ulice predala majiteľom hotela Apollo. Takže domorodci nech sú radi, že námestie nie je ohradené.
19. august 2016

Nivy

Slovenský nárečový slovník (šarišsko-zemplínske nárečie)

sklinčina » kúsky skla (rozbitého)
23. september 2016

Magda

Ešte v máji robili repasáciu lavičiek na Dulku, snažili sa aj vyčistiť okolie. Neviem ako to funguje s podnetmi, kto má hlásiť, že podnet bol realizovaný, ale pracovníci z MÚ to asi majú v paži a tak podnety, ktoré boli dávno riešené zostávajú v statuse "Neriešené". Škoda.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania