Úzky chodník pri Vodárenskom múzeu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Líščiak Karloveský 06. mája 2016

Chodnik pri Vodarenskom muzeu veduci k zahrade uz nemoze byt uzsi, takze, ked sa clovek chce dostat na ihrisko cez riadeny priechod s kocikom, musi vediet lietat.

09. máj 2016

Michal Oravec

Alebo ist po druhej strane a cez priechod cez super-frekventovanu cestu, ktory ziaden vodic nerespektuje a nezastavi... Hlavne ze je to "vraj" najlepsi park/zahrada v BA - ale pristup katastrofa.
23. jún 2020

jajboli

Chodník pri Vodárenskej záhrade (patriaci mestskej firme BVS) je na niektorých úsekoch taký úzky, že sa tam nezmestia mamičky s deťmi v kočíkoch, či deti idúce popri rodičovi. Pritom ide o veľmi využívaný úsek chodníka, pretože Vodárenská záhrada je veľmi využívaná na hranie sa detí (vďaka za to).
Mohla by BVS posunúť svoj plot pri strážnej búdke a za bránou (na najužších miestach), aby sa chodník rozšíril? Veď bezpečný chodník má mať 1,5 metra, tu má sotva 0,5 metra. Deti sú tu denne ohrozované, najmenšie deti! Myslím, že by to všetci občania ocenili, takýto ústretový krok (a BVS si na tom môže urobiť peknú PR správu). Ďakujem.
24. jún 2020

jajbolina

Síce super že ste môj podnet dali ako aktualizáciu podnetu z r.2016, ale tu sa ten podnet stratí. Prosím o preposlanie podnetu do BVS alebo na mgistrát, aby sa podnetom naozaj zaoberali. Ďakujem.
24. jún 2020

Admin KV

Dobrý deň, podnet sa určite nestratí. Aktualizovaný podnet som včera opätovne zaslal Magistrátu. Opätovné preposlanie podnetu má rovnakú formu ako preposlanie nového podnetu.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
18. december 2022

Jozef Kováč

Poprosim vyziadat od samospravy stav riesenia podnetu
Dakujem
02. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. január 2023

jajbolina

V mene verejnosti prosíme BVS aby si plot posunulo na úzkych častiach chodníka o pol metra, aby sa tam zmestili chodci. Najmä rodičia s deťmi v kočíkoch, tí ho hojne využívajú pri vstupe do Voderenskej záhrady. Ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania