Parkovanie pri OC RETRO a ZŠ Nevädzová

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 25. januára 2013

Na križovake Nevädzová a Sedmokrásková pri OC RETRO stávajú autá (aj 5 áut vedľa seba) na chodníku krížom tak, že deti, ktoré ráno chodia do školy a poobede zo školy (kedy je zhustená premávka na parkovisku pred ZŠ Nevädzová) musia chodiť po ceste!!! aby obišli autá na chodníku. Vodiči vôbec nerešpektujú 1,5 m priestoru na chodníku pre chodcov (dokonca ani policajti!!!!). Občas sem príde dávať papuče mestská polícia, ale kým oni prídu, autá sa tam vystriedajú. Nakoľko sa bude prerábať školský areál na ZŠ Nevädzová, žiadam Vás o dočasné vyriešenie tohto problému (napr. dočasné betónové, kovové alebo iné barikády umiestnené na chodník tak, aby tam autá nemohli nijakým spôsobom parkovať) a po zrekonštruovaní areálu aj trvalé vyriešenie tohto problému. Ďakujem. Mišáková

27. január 2013

karol

nábor? výber?

hlavný problém je v samozrejme v politikoch čo riadia políciu. V štáte, kde rektor vysokej policajnej školy za úplatky rozdáva diplomy, kde policajti sú členmi organizovaných zločineckých skupin, kde policajti vyšetrujú len politicky nepohodlných ľudí čakáte, že sa policajti budú chovať ako slušní ľudia?
Podľa mňa je to naivita hraničiaca s ľudskou hlúposťou.
29. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Školský areál na Nevädzovej ide tento rok do rekonštrukcie, ktorá má priniesť aj vyriešenie tohoto problému.
Dovtedy budeme opätovne žiadať Mestskú políciu o zintenzívnenie kontrol a represívne opatrenia vo forme pokút.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
25. február 2013

Martin

S článkom súhlasím v každej vete.
Takisto na parkovisku pred touto ZŠ, keď prídete s dieťaťom do rannej družiny je parkovisko z dvoch tretín zaplnené autami, ktoré patria obyvateľom Retra a v čase otvárania brán školy nemôžete dieťa bezpečne vysadiť z auta na parkovacom mieste.
10. marec 2013

Jano

Treba dať tabuľu s max.dobou parkovania a potom už len volať políciu
20. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Ružinov zvislým a vodorovným dopravným značením vyhradila pred ZŠ Nevädzová parkovacie stojiská s časovým obmedzením pre dovoz a odvoz žiakov školy.
Pred vstupom do športového areálu sme osadili betónové zábrany.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania