Neporiadok na zbernom mieste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený

Neporiadok pri kontaineroch na papier. Olo nevyprazdnila kontajnery ale ludia veselo vyhadzuju dalej. Prosim vedeli by ste zabezpecit odvoz?

09. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet.
Podnet bol nahlásený telefonicky aj písomne spoločnosti OLO odvoz a likvidácia odpadu, a.s.

Jana Plevová
09. máj 2016

Katarína Šebejová

Dobry den,

ako zariadit, aby si OLO plnilo tuto povinnost aj na inych miestach - na Halkovej "pri hasicoch", v parku na Ludovo namesti, cestou na Kolibu atd., atd. Ked je to jeho povnnost, preco mu treba nahlasovat, ze si ju neplni ked to ma robit?
10. máj 2016

Anonymný užívateľ

Problém je mnohokrát v tom, že leniví spoluobčania hodia do kontajnera obrovskú kartónovú škatuľu - a ani ich nenapadne ju zložiť. A veľakrát ju tam vložia hore dnom.
11. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Neporiadok je odstránený. Zberné miesto je čisté.

Jana Plevová
18. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Obdržali sme odpoveď zo spoločnosti OLO, ktorú zverejňujeme:

Dovoľujeme poprosiť, aby občania BD využívali zberné nádoby určené pre zberné hniezda výlučne na triedený odpad. Odpad ktorý bol na zemi bol skôr zmesovým odpadom. V takomto prípade to musíme obsluhovať v inom čase ako na triedený odpad a čistenie stanovišťa sa výrazne predlžuje. Pre zvýšenie informovanosti obyvateľov doplníme nálepky o odvoze odpadu. Znečistenie stanovišťa zberných nádob môže mať viacero príčin (nesprávne zaparkované autá, nedostatok nádob, malá frekvencia odvozu), preto je skutočne potrebné každé hlásenie individuálne prešetriť. Ubezpečujeme Vás, že ak situácia nastala zo strany OLO, vďaka včasnému monitoringu situáciu riešime prakticky ihneď a náhradný odvoz je naplánovaný v zmysle realizačných podmienok do 1 pracovného dňa od zistenia problému.

Dovoľujeme si pripomenúť, že zákazníci sa môžu s dôverou obrátiť aj na zákaznícke oddelenie spoločnosti OLO a.s. a to prostredníctvom: mailu: [email protected], vyplnením webformulára, alebo priamo na zákaznícku linku spoločnosti 02/ 50 110 111





Jana Plevová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania