Neodhrnuté cesty v okolí domov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 29. januára 2013

Dobry den.
Dna 28.1.2013 som nahlasil na telefonom cisle , ktore ma na starosti udrzu ciest v Petrzalke podnet na odpratanie ciest v okoli nasich domov.Na linke mi prislubili, ze to dojdu odpratat oni, aj dosli, ale odpratali nepodstatnu cast. Zmienovane bolo cesta v okoli domov. namestie hraniciarov 19-27. A oni si urobili maly kus prechodu. Ako neviem. ci im nahodou nepadla. ale nech sa vratia a laskavo to odpracu. ako som nahlasoval, nakolko nie jedna nehoda sa tu poslednu dobu stala vdaka stavu pristupovych ciest.

30. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pracovníci VPS na sa viacero miest (a je to aj tento prípad) musia vracať opakovane, keďže vo väčšine prípadov nemôžu komunikácie očistiť celé kvôli zaparkovaným autám. Postupne ich však buď od snehu čistia alebo ich posýpajú. Zaslali sme im aj tento podnet, dnes by sa tam mali taktiež vrátiť.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
30. január 2013

pan

Budu sa teraz vracat, ked je vsetko uz viac menej roztopene??? Je zaujimave, ze 2 tyzdne sa nevratili ani raz... na druhej strane ak sa na ociste petrzalky podiala tych 7 ludi na fotkach tak chapem, ze sa vracaju dokoncit odpratavanie snehu az po roztopeni sa vsetkeho snehu...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania