Parkovanie za priechodom pri Zrkadlovom háji

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Aa Bb 12. mája 2016

Plynulosti premávky by určite pomohlo, keby na predmetnom pár metrovom kúsku za priechodom pri Zrkadlovom háji bol zákaz parkovania (zvyknú tam stávať tak dve autá).

Tesne pred priechodom sa zlučujú dva smery (od "Lietadla" a od Technopolu), plus samotný priechod, čo často vytvára komplikované situácie. Reálnych búračiek tam asi nie je veľa, ale často je to tesne, resp. určite nekomfortné.

12. máj 2016

Jozef B.

To iste plati na parkovanie v krizovatke na druhej strane, kde auta parkuju v priebeznom pruhu.
26. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujem za Váš podnet. Ako nás informovala mestská polícia pokiaľ ide o parkovanie motorových vozidiel za priechodom pre chodcov je potrebné povedať, že vodič nesmie zastaviť a stáť na priechoede pre chodcov alebo priechode pre cyklistov a vo vzdialenosti kratšej ako 5 m pre nimi. Z fotografie je zrejmé, že vodič parkuje /stojí/ za priechodom pre chodcov. Pokiaľ ide o dopravné značenie zakazujúce prípadné parkovanie v tomto úseku, to je v kompetencii správcu komunikácie - teda hlavného mesta.

Oddelenie komunikácie a marketingu
29. marec 2017

El Padre

uz nejaku dobu tam je zlta ciara...vyriesene
05. máj 2017

Peter

Skoda, ze tu zltu ciaru nepotiahli este o meter smerom k zastavke MHD. Tam totiz stale parkuju auta, ktore zasahuju aj do cesty, takze nadalej sa treba vyhybat:(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania