Odpadkové koše

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Viktoria 11. mája 2016

Cukrova a Francisciho...kose sa vysypaju iba raz za cas a takto to u nas vyzera stale!! dane vyberate, od psickarov chcete nech zbieraju exkrementy a kam ich asi tak mame hadzat?? a ziadne ine kose na okoli nie su!!!

11. máj 2016

Marianna

A nielen na týchto uliciach, odpadkové koše sú plné v celom Starom meste a je ich i málo.
11. máj 2016

Viktoria

Presne, je ich zalostne malo. hlavne ze na tych 3 vychytenych uliciach ich je viac ale aj my platime dane tak ako oni!!
11. máj 2016

Marianna

Blíži sa turistická sezóna, odpadkové koše nikde. Všade neporiadok, sa ani nedivím, že to ľudia hádžu po zemi keď to nemajú kam dať. Buď sú plné alebo žiadne. Ďalší "pekný" obraz Bratislavy. Prednedávnom som bola v Krakowe a to sa s Bratislavou nedá porovnať (čo sa týka poriadku). Sme veľmi, veľmi ale veľmi pozadu.
12. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Smetné koše v celom okolí boli vyprázdnené.

Katarína Plvanová
oddelenie dopravy, životného prostredia, verejného poriadku a správnych konaní
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
12. máj 2016

Marianna

O chvíľu budú opäť plné a mesto zareaguje až na základe podnetu občanov.
15. máj 2016

Iva

Plné koše mi tiež vadia, ale ešte viac mi vadia ľudia, ktorí sú schopní hádzať svoje odpadky na zem alebo kde tade. Tak keď nie je v blízkosti prázdny smetný kôš, tak si svoje odpadky zoberiem so sebou a vyhodím ich doma do kontajnera. To sú elementárne civilizačné návyky, rešpektovanie práva ostatných ľudí žiť v čistom prostredí. Myslím, že by sa za to mali vyberať pokuty.
15. máj 2016

Viktoria

Za pokuty som aj ja ale s pravom na cistotu ide povinnost mi umoznit tu cistotu dodrziavat aj odpadkovym kosom. Ak ten je preplneny a nemam to kam odhodit... V zavislosti od toho co to je... Zalezi uz len od vychovy co dalej... Ale potom nech znizia dane!!
17. máj 2016

Iva

Keby ste žili niekde v Honk Kongu alebo Emirátoch, tak by ste za odhodenie odpadkov na zem možno dostali basu a Vy by ste ešte chceli znížiť dane ;)) Tie dane treba na nové koše, ak sa medzitým nerozkradnú.
18. máj 2016

Marianna

Na Cukrovej a Francisciho sú možno odpadkové koše vyprázdnené, ostatné ulice v Starom meste pod Magistrát nepatria ? (Lazaretská, Mariánska,.......) Ľudia by možno aj odpadky hádzali do košov, ale do akých ? Preplnených alebo chýbajúcich ? Samozrejme, odpadky sa dajú vyhodiť aj doma, ale turista z mimo BA si ich zoberie so sebou ?
08. apríl 2019

Lucia Lackova

Dobry vecer, je mozne odstranit odpadkovy kos na ulici Panenska, v blizkosti roku Panenska/Kozia. Prikladam foto ako vyzeral smetny kos cely vikend a ako bezne vyzera v podstate stale. Toto nie je dosledok vylucne turistov, aj nasi spoluobcania byvajuci v okolitych domoch ho vyuzivaju ako svoj kontajner. To znamena, ze ani nie 24hod po jeho vyprazdeni je opatovne plny a samozrejme vsetok odbad z neho odfukuje na ulicu a chodnik. Este som chodnik pred nasim domom Panenska 1 nezazila bez smeti. Z bezpecnostnych dovodov je vela miest, kde smetny kos nenajdete, myslim, ze v nasom pripade je hlavnym dovodom nevychovanost spoluobcanov, ja vsak nemienim trpiet tymto neustalym bordelom, ziadam preto o premiestnenie tohto kosa.
lucia lackova
10. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
na základe aktualizácie podnet opätovne otvárame a zasielame samospráve.

Juraj Hurný
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania