Návrh na vyriešenie dopravnej situácie na Lamačskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Peter 15. mája 2016

Na križovatke Lamačská cesta / Dúbravská cesta v smere na Patrónku sa v dopravnej špičke tvoria kolóny vozidiel, ktoré presahujú až na Diaľnicu D2 a spôsobujú dopravnú zápchu až za Exit Lamač. Dôvodom sú stavebné práce v uvedenom úseku a zmena jazdných pruhov z 3 na 2, ktorá núti vodičov k zispovaniu. Naopak vodiči prichádzajúci z Lamača po Lamačskej c. majú od križovatky Lamačská cesta / Harmincova voľný prístup a do zápchy sa dostanú až za križovatkou k OD TESCO.
Návrh riešenia uvedeného problému spočíva v tom, aby zrušenie jedného jazdného pruhu bolo posunuté už od križovatky Lamačská c. / OD TESCO. Vozidlá prichádzajúce po Lamačskej ceste od Lamača smerom do centra sa priebežne zaradia do jedného jazdného pruhu v ktorom budú pokračovať ďalej až po križovatku Lamačská c. / Dúbravská

16. máj 2016

Pavol

No najlepsim riesenim by bolo aby uz konecne komunikaciu opravili, nakolko aj rano aj poobede ako chodim denne okolo nie je tam zivej nohy, ktora by aspon nieco robila na oprave. Toto je chyba aby na hlavnej prijazdovej tepne bol odstaveny pruh dva tyzdne a nic sa nedeje, iba kolony az po Stupavu, naco sedia na tych uradoch Ti "kompetentni", aby si vypili kavicku? Skoda len ze uz nie je Kovac prezident , lebo on by potlacil opravu aby nemusel stat v kolonach z Dubravky.
05. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Lamačská cesta je štátna cesta - cestným správnym orgánom je Okresný úrad Bratislava, ten rozhoduje o dopravnom značení a organizácii dopravy.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania