Vrecká na psie exkrementy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Táňa 13. mája 2016

Na Šulekovej pri konečnej trolejbusov 208 už opäť nedopĺňate vrecká na psie exkrementy. Dopĺňali sa asi mesiac a už skoro mesiac zase nič.V Petržalke platiaci majitelia psov dostanú na rok rolku vreciek a tieto sa aj pravidelne dopĺňajú ku košom. Prečo sa to nedá aj v Starom meste? kam potom idú peniaze z daní za psov? Možno by sa aspoň tí inteligentnejší majitelia uvedomili a nenechávali exkrementy svojich miláčikov uprostred chodníkov. Ale česť výnimkám!
A načo potrebujete ku každému podnetu obrázok alebo video? Čo Vám povie kôš bez vreciek? Inak sa to totiž nedalo odoslať...
Verím, že sa vrecká opäť objavia!

13. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, opsravedlňujeme sa, okamžite urobíme nápravu. Od tohto týždňa sú na úrade k dispozícii vrecká pre majiteľov psov - jedna rolka (cca 300 ks vreciek) na jedného psa. Ak máte cestu na úrad a máte prihláseného psa, zastavte sa, inak Vám bude v najbližších týždňoch doručená na adresu majiteľa psa.
http://www.staremesto.sk/sk/news/view/nova-sluzba-pre-psickarov

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
13. máj 2016

Táňa

Za rýchlu odpoveď a riešenie problému ako aj za rolku vrecúšok Vám ďakujem! Prajem príjemný deň!
16. máj 2016

sunnyvale [email protected]

Dobry den,

kiezby takto rychlo boli riesene aj ine podnety , najma ohladom parkovania
17. máj 2016

Táňa

No trochu som to asi prechválila, odpadový kôš je preplnený a vrecká stále nikde... Som zvedavá, či mi ich dajú aspoň na dotyčnom úrade...
28. jún 2016

Táňa

Kôš na psie exkrementy

Dobrý deň, kôš na psie exkrementy, ktorý sa nachádza na konečnej trolejbusu č. 208 na Šulekovej ulici je takto preplnený už druhý týždeň! Je to neestetické a zapácha. Zaujímalo by ma, ako často sa majú tieto koše vyprázdňovať a kto je za to zodpovedný. Podobne vyzerajú všetky koše v blízkom okolí.
08. júl 2016

Táňa

Ubehli už skoro dva mesiace a kôš sa stále nevysýpa!!! Vrecká vypadávajú a páchnu. Pre všetkých, ktorí idú smerom na Slavín je to skutočne odpudzujúci pohľad. Je to skutočne neriešiteľný problém, vysypať ho aspoň raz za týždeň???
10. júl 2016

Táňa

Takto vyzerá kôš na psie exkrementy 10. 7. 2016, ktorý je podľa Vás "v riešení"! Nebolo by jednoduchšie ho pravidelne vyprázdňovať a nie posúvať do priečinku "v riešení"? Zodpovední, nehanbíte sa???
13. júl 2016

Táňa

Vyzerá to tak, že celý portál odkaz pre starostu je asi o ničom. Ani napriek niekoľkonásobnému upozorneniu o stave koša na psie exkrementy som sa nedočkala žiadnej nápravy... Po jednom telefonáte na číslo +421512850371 a zanechaní odkazu o probléme bol tento dnes dopoludnia zázračne vyriešený. Kôš síce zmizol -- ale aj so všetkým neporiadkom a objavili sa vrecká na exkrementy. Tak ak máte problémy s nevysýpaním takýchto košov, skúste telefonát. Vďaka tým, ktorí problém promptne vyriešili!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania