Parkovanie lode


Uzavretý
meno
Dusan 15. mája 2016

Prosim Vas dalo by sa riesit odstranenie inych dopravnych prostriedkov z parkovacich miest v DNV ako su auta? Vsade sa narieka ako nie je kde parkovat a nicia sa zelene plochy na ukor parkovacich miest a potom si tam ludia parkuju dlhodobo taketo zalezitosti a to rovno na ceste k poste, kde chodi mnozstvo ludi autami. Ak by sa urobil poriadok mozno by sa zistilo, ze situacia sa da zlepsit a velmi najma tymto sposobom. V DNV je takychto pripadov viac, ak by sa policia aspon niekedy presla po DNV vedela by poriesit nemalo veci.

30. máj 2016

Lubo

tato vec mi napadne vzdy ked idem na postu a ako d***l hladam miesto, kde zaparkovat. Hlavne ze okrem clnov a inych kolesovych veci (privesy - Grba, privesne voziky - Kalistna, polozborene auta - Novoveska, auta nad 3,5 tony - plna DNV) toto vsetko stoji na parkovacich miestach a my budeme betonovat dalsie zelene plochy, aby sme mali kde parkovat... urobte si poriadok, napr. ako v Dubravke!!!
27. október 2018

J.

Loď "parkujúca" na ulici Pavla Horova

Na parkovisku pri ceste k pošte na ulici Pavla Horova "parkuje" loď. Už dlhé roky sa odtiaľ nepohla, parkovacie miesto je celé zarastené a za loďou je odstavený prívesný vozík a ďalší materiál a celkovo je okolo tohto parkovacieho miesta dosť veľký neporiadok.
01. júl 2019

Psickar

Eisnerova-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo bez EČV, bez platnej TK a EK

Dlhodobo odparkovany prives s lodou zabera verejne priestranstvo. Pravdepodobne bez STK
07. marec 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
08. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Bc. Marcela Ťarcha

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania