Prekážka na pešej zone

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
majo 16. mája 2016

Ako je možné,že mesto vydalo súhlas na tak nelogické osadenie letnej terasy, ktorá prekáža v prechode a je mimo koridoru parku. Chodcom už aj tak zúžený priestor sa ešte viac zúžil !!! Okamžite je nutné letnú terasu buđ odstrániť alebo posunút!

19. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.




Mestský úrad v Prešove  
19. máj 2016

majo

Dalšie potvrdenie, že letná terasa nemôže byť takto umiestnená ! Je nutné urychlené KONAŤ!
26. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Rozhodnutie na zvláštne užívanie miestnej komunikácie verejného priestranstva vydalo Mesto Prešov - Odbor dopravy a životného prostredia a KS, ako príslušný orgán štátnej správy na úseku cestnej dopravy a pozemných komunikácií (cestný správny orgán), vykonávajúci miestnu štátnu správu vo veciach miestnych a účelových komunikácií podľa §3 ods. 2 zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (cestný zákon) v znení neskorších predpisov.
Vzhľadom k tomu, že ide o priestor Pešej zóny na Hlavnej ulici v Prešove, chodci sa môžu pohybovať v priestore ľubovoľne, bez obmedzenia. Minimálna priechodová šírka 1,5 m medzi oplotením severného parku a sochou umiestnenou severne od parku v zmysle STN 73 6110, článku, 12.3.4.2. Projektovanie miestnych komunikácii. je zachovaná.


Mestský úrad v Prešove
26. máj 2016

Michal

majo.
Teba zaujima terasa. A to auto že prekáža je NIČ!!!!!!!!!! Zamysli sa nad byciklistami, ktorý robia relay po pešej zóne. To iba toľko.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania