Vyhodili 350 detí na ulicu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 03. februára 2013

Futbalový klub mládeže Karlova Ves, v ktorom hráva okolo 350 detí, dostal ultimátum na vypratanie svojich priestorov do 3.2.2013. Klub s 12-ročnou históriou a republikovou súťažou v kategórii do 15 rokov sa zrazu ocitol na ulici. Mestské ihrisko totiž za veľmi zaujímavých okolností získalo účelovo zriadené občianske združenie, ktoré nevyvíja žiadnu športovú činnosť!

03. február 2013

Miro Ščibrany

Môžete prosím podrobnejšie opísať okolnosti pridelenia ihriska? Kto a kedy o ňom rozhodol? Rokoval niekto s FKM Karlova Ves o tejto veci? Kedy Vám oznámili výpoveď a kedy ultimátum? Aký je názov OZ, ktoré ihrisko získalo?
03. február 2013

FKMKV

Všetky informácie nájdete na stránke klubu: http://www.fkmkv.sk
03. február 2013

Miro Ščibrany

Niekto tu nehrá fér hru a FKMKV to zdá sa nie je. Bráňte sa všetkými dostupnými prostriedkami, držím palce.
03. február 2013

Dušan Veselý

Svinstvo záujmových skupin, zrejme finančných.
03. február 2013

Dušan Veselý

Teraz pozeram, staršia dcera tam odohrala asi pred 2 rokmi zapas, čo hrala za Piešťany-Banka. Velmi pekne ihrisko. Stale tam niekto trenuje/trenoval, hlavne tí malí futbalisti. Za tento bordel su zodpovední ludia, čo su demokraticky volení v komunálnych voľbách!
03. február 2013

stana

politicka pycha slovenska :SKANDAL A HANBA tim sa mozu pysit slovaci na vyssich poziciach
05. február 2013

Skokňa

Klasická ,,gorila,, uvedomujú si TO ,,zodpovedné strany,, chrapúnstvo najvyššieho rangu, a táto zodpovednosť sa prenesie aj na ostatných straníckych poslancov
15. február 2013

okoloidúci

Kto sú šéfovia OZ Rodeka
Predseda správnej rady OZ Rodeka Ing. Peter Magdin, Majerníkova 3004/2, 841 05 Bratislava, je spoločníkom a konateľom firmy EUROPAY s.r.o. http://orsr.sk/vypis.asp?ID=131589&SID=2&P=1.

Podpredseda správnej rady OZ Rodeka Ivo Schubert, Viničná 685/4, 841 10 Bratislava - Devín (pôvodne Donnerova 717/15, 841 05 Bratislava) je spoločníkom a konateľom firmy SCHUMANN & BERTHOLD s.r.o. http://orsr.sk/vypis.asp?ID=13405&SID=2&P=1.

Obe firmy majú v predmete činnosti o. i. kúpu a predaj nehnuteľností.
12. február 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Mrzí nás, že sa ku nemu dostávame až teraz. Nové vedenie úradu vníma túto tému citlivo a do dvoch týždňov Vám dáme konkrétne stanovisko k tejto veci.
S pozdravom,

Monika Bandúrová, sekretariát prednostu
MiÚ Bratislava - Karlova Ves
03. jún 2016

Admin BA-Karlova Ves

Uvádzam odpoveď Miestneho úradu MČ Bratislava - Karlova Ves na moju žiadosť o poskytnutie informácie v zmysle zákona č. 211/2000 Z.z. zo dňa 1. marca 2016, v ktorej som žiadal o uvedenie aktuálneho stanoviska k tomuto podnetu:

"K Vašej žiadosti Mestská časť nemohla doteraz zaujať stanovisko, nakoľko nebol jednoznačne určený ďalší postup v danej veci.
V priebehu užívania predmetného areálu na športové účely bol na základe viacerých zmluvných vzťahov vytvorený nasledujúci právny stav: Samotné futbalové ihrisko vlastní Mestská časť. Pozemok pod ihriskom, telocvičňu a šatne má od Hlavného mesta prenajatý Karloveský športový klub (príspevková organizácia Mestskej časti), ktorý je zároveň spolu s Hlavným mestom menšinovým spoluvlastníkom budovy.
Tento stav spôsobuje komplikácie pri užívaní areálu, preto Mestská časť požiadala Hlavné mesto o zverenie pozemku a spoluvlastníckeho podielu na telocvične a šatniach do správy. Tým dôjde k zjednoteniu právneho režimu areálu a Mestská časť bude môcť priamo uzatvoriť príslušné zmluvné vzťahy s jednotlivými záujemcami o jeho športové využitie.

S úctou

Ján Hrčka
prednosta"


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Michal Molčányi
administrátor Odkazu pre starostu pre Bratislavu - Karlovu Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania