Nefunkčné eskalátory v podchode na Patrónke

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jana 19. mája 2016

Od začiatku mája sú v podchode na Patrónke už tretí týždeň nefunkčné eskalátory v oboch smeroch.
Nakoľko podchod je rušný prestupný uzol, ktorým denne prejdú tisíce ľudí a nefunkčné eskalátory chýbajú pri urýchlenom presune a možnosti chytiť spoj, nehovoriac o sťaženom pohybe starších a hendikepovaných osôb, žiadam o urýchlenú opravu. Ďakujem.

03. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca, pohyblivé schody v podchode pre peších na Patrónke sú mimo prevádzky od 01.05.2016 z dôvodu nevyhovujúceho technického stavu na bezpečnú prevádzku. O ich odstávke aj o dôvode, prečo nejdú boli občania informovaní nalepením oznamu na všetkých vstupoch do podchodu a aj dole v podchode pri každých pohyblivých schodoch osobitne. Nakoľko tieto oznamy medzičasom niekto odstránil, budú opätovne vylepené. Pohyblivé schody budú v prevádzke po ich uvedení do technicky a bezpečnostne spôsobilého stavu a vykonaní odborných prehliadok. Do prevádzky budú uvádzané postupne, v mesiaci jún 2016. Prevádzková doba bude nasledovná: Po-Pia 06,00 - 19,00 hod, So 07,00 - 12,00 hod, Ne 14,00 - 19,00 hod.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
21. február 2017

Ignác gwsssc

Skoro rok v rieseni? Co je tu v rieseni?
09. marec 2017

Janka Tro

Tie eskalátory už dlho fungujú. Nepamätám si presne, kedy ich opravili, asi po dvoch mesiacoch. Takže opravte status na vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania