Zeleň

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Jana 26. mája 2016

Dobry den, chcela by som nahlasit a zaroven sa informovat, ci je stanovena povinnost mestskej casti / a interval/ kosenia a starania sa o okolitu zelen. V Krasnanoch sa tento rok este zrejme nekosilo, trava je vysoka, kriky neboli zastrihnute...Posledne upravy zrejme prebehli minuly rok na jesen. Zaroven by som chcela upozornit, ze odpad zo strihania krikov nebol v minulosti riadne odpratany / ostrihane vetvicky koncili v zahradkach/. Dakujem.

26. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť má svoj harmonogram kosenia a starania sa o zeleň. Krasňany sa tento rok už kosili pred veľkou jarnou brigádou (teda pred 16. 4.) a v najbližších dňoch sa budú kosiť znova. Stredisko čistoty postupuje od Rače smerom do Krasňan, pričom dnes sú na Hečkovej a Kadnárovej, čiže už sú pomaly v Krasňanoch.

Ďakujem

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
26. máj 2016

Jana

Dobry den, dovolim si namietat, ze o zelen bolo postarane pred 16.4. Zaujimalo by ma, ci by bolo mozne zverejnit rozpis terminov kosenia a starania sa o zelen na strankach miestneho uradu?
01. jún 2016

Aneta

Idu zrejme velmi pomaly, pretoze od odpovede uradu prebehol takmer tyzden a v Krasnanoch je stale trava po pas. Kedy budu pokosene Krasnany? Dakujem.
17. apríl 2019

Martin Uváček

V Krasňanoch pokosené. Myslím že podnet už nie je aktuálny a môže sa uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania