Prechod pre chodcov - chýbajúce značenie


V riešení
meno
Anonymný užívateľ 05. februára 2013

Tento prechod je veľmi frekventovaný, ale chýbajúce značenie som si doposiaľ ani nevšimol - až teraz, keď tam zaparkoval tento ignotant. Mestský policajti sa samozrejme mali na čo vyhovoriť a nekonali. Prosím zodpovedných o zabezpečenie dopravného značenia.

05. február 2013

Peter

podobne miesto je aj na fedinovej, tam sice prechod je ale ako končí prechod na chodniku veselo parkuju auta, takze po prejdeni prechodu zacina slalom medzi autami http://goo.gl/maps/7hsua /tu na google maps, je "len" jedno pred prechodom ale vacsinou je tam plny chodnik a neda sa tadial normalne prejst. nerozumiem preco tam nevybielili vodorovnu znacku zakaz statia. hrozne nieco
06. február 2013

Obcan

Poznám to miesto, opäť situácia, kde úradník riešil veci od stola bez toho, aby poznal situáciu na mieste. Vybudujú bezbariérový obrubník, ale nemyslia na takéto situácie, ktoré vyplývajú z nedostatku parkovacích miest. Pridal som podnet, aby tam vybudovali stĺpiky http://goo.gl/czOdK
21. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
bezbariérové úpravy chodníkov Krásnohorskej ulice boli vybudované ako úpravy priechodu pre cyklistov, ktoré boli súčasťou v minulosti zriadených cyklistických trás na existujúcich chodníkoch v správe mestskej časti.
Pre zriadenie a užívanie cyklistických trás platia v súčasnosti nové právne prepisy a legislatíva, z uvedeného dôvodu sa trasy neaktualizujú.
Dopravné značenie zabezpečujúce voľný priestor na komunikácii pred úpravami chodníkov budú zrealizované v rámci zmeny organizácie dopravy, ktorá bude súčasťou pripravovanej regulácie parkovania vozidiel v mestskej časti.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
23. február 2013

Občan

Evidentne tu chýba portál "Odkaz pre veliteľa polície" :-). Vidím, že si niekto prisvojil môj nick Občan... no ale ide ti to celkom dobre.. :-) Občan
23. február 2013

Obcan2

Ups to nebolo umyselne, na tejto stranke ale nie je registracia, tak mi to system umoznil :)
27. február 2013

Anonymný užívateľ

Vážená pani Podmajerská a kedy to značenie bude urobené? Inak niektorí ľudia sú nepoučiteľní, oceňujem však prácu mestskej polície, ktorá sa nezľakla luxusného auta a nasadila papuču.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania