Rušenie nočného pokoja - Klub Apolón

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Diana 01. júna 2016

Uz 12 rokov sa zaoberame hlucnym a nespratnym klubom Apolon, jedinym nocnym klubom, ktory ma povolenie prevadzky do skorych rannych hodin napriek tomu, ze sa nachadza v tichej obytnej zone Stareho mesta. Na peticiu, ktoru sme spisali a podali, prisla odpoved, ze sa zalezitost bude riesit. Aj od samotneho starostu sme dostali prislub, ze sa zalezitost bude riesit. A nic. Takze Vas poprosime o dalsi termni stretnutia u pana starostu. On totiz najlepsie pozna tuto problematiku. Dakujeme,Marekova, Wienandova

07. apríl 2021

Martin Uváček

Máte zlú lokalizáciou podnetu, z nejakého dôvodu je tam uvedený Bratislavský hrad. Treba to opraviť.
07. apríl 2021

Diana

Vazeny pan Uvacek, reaguhete ba podnet spred 5 rokov. Preco az takto neskoro? Nemame zlu lokslizaciu. Podnik je na Panenskej ulici a zerie nam vsetkym nervy.
Dakujem za spatnu vazbu. Dufam, ze aj pomozete, ked ste sa ozvali. Marekova
07. apríl 2021

Martin Uváček

Milá pani Diana. Asi ste si ma splietli s niekym s tunajších administrátorov alebo zo samosprávy. Teší ma táto pocta, žiaľ ja som len bežný užívateľ a aktualizujem staré podnety. (Na tento Váš som naozaj narazil po 5 rokoch). Ešte raz si prosím pozrite, kde na mape je tento podnet lokalizovaný - Bratislavský hrad. (ak pozeráte na počítači, tak to uvidíte vpravo hore). Áno, viem, že je v skutočnosti na Panenskej ulici, poznám to tam. Ale mne išlo len o to, aby admin zmenil lokalitu podnetu na Panenskú a vtedy by sa ním konečne mohla MČ Staré Mesto zaoberať.
07. apríl 2021

Diana

Aha. Tak sorry :-). To je jedno. Uz je to vela rokov..... sj tak sa nic neudeje :-(....
Dik za snahu.
P.s.netusim kde sa updatuje lokalita....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania