Orezanie konárov stromov na Sedmokráskovej

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Monika 27. mája 2016

Dobry den, chcela by som nahlasit orezanie konarov stromov na Sedmokraskovej 2, za bytovym domom. Konare vysokeho smreku opadaveho mi siahaju az k oknu a tienia na dve moje okna bytu. V pripade vetra sa dokonca dotykaju okna a nicia moj majetok. Na duhom, rovnako vysokom strome je mnozstvo suchych konarov na urovni 1. poschodia. Prosim o orezanie konarov vo vyske nad oknom 1. poschodia. Dakujem.

31. máj 2016

saraja

V prípade ohrozovania Vášho majetku si to zdokumentujte, (napr.foto) a môžte si to odrezať aj sama
14. jún 2016

Monika

Ďakujem za všetky informácie k mojej požiadavke, ale myslím, že sem už nepridám žiadny podnet. Samospráva tejto mestskej časti (kde žijem odmalička) mi nepomohla, pretože ide len o požiadavku jedného občana. Tie konáre nevadia druhým občanom. Som sama matka s dvoma deťmi. Celkom si neviem predstaviť ako si mám sama orezať konáre stromu v 5 metrovej výške alebo si nebodaj zaplatiť túto službu (žijúc z jedného príjmu) na pozemku, ktorého nie som vlastníkom. Opäť som sa stretla len s negatívnou odpoveďou. Ešte raz vďaka.
14. jún 2016

Odkaz pre starostu

re: Monika
Dobrý deň,
samospráva nestihla odpovedať do 14. dňovej lehoty a preto je podnet označený statusom Neriešený, no každopádne ešte stále čakáme, že odpovie a daný podnet riešiť bude.

S pozdravom,
Zuzana Žurkinová
administrátorka pre Odkazprestarostu.sk- Ružinov
20. jún 2016

saraja

Nesmiete sa dať, musia to orezať, tak ako v tomto prípade https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/28885/orezanie-stromov
30. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,


MČ BA – Ružinov preverila predmetný pozemok z dôvodu rezu stromov a dávame Vám nasledovné stanovisko:
Predmetné stromy sa nachádzajú na pozemku parc.č. 15564/12 v k.ú. Ružinov v blízkosti bytového domu Sedmokráskova 2 a vlastník pozemku je Slovenská odborová rada, Odborárské nám. 3 v Bratislave. Nokoľko predmetná zeleň nie je zverená do správy MČ BA-Ružinov je potrebné sa z požiadavkou obrátiť na vlastníka pozemku.

S pozdravom


kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania