Potkany na Predstaničnom námestí

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Marko Erd 27. mája 2016
https://drive.google.com/file/d/0ByiFyYOqo8JpbDZ6TG42QmxkcXM/view?usp=sharing

Dobrý deň,
dnes som šiel na Hlavnú stanicu po dlhej dobe, po ceste som si všimol že v nízkych krovinách behajú potkany tak som ich sledoval cca 15 min za tu dobu som ich napočítal 12 ktoré som videl. Pred par rokmi bývali potkany na druhej strane pri Drevenej konštrukcii len tam to už vysekali tak sa len presťahovali. Bolo mi dosť zle keď som videl koľko ich tam je. Bol by som rad ak by sa tieto kroviny vysekali a dali by sa tam kvety a nová tráva. Hlavne teraz keď sa blíži predsedníctvo v EU a nám pred hlavnou vlakovou stanicou behajú desiatky potkanov.

30. máj 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

broz.sk vam ich odchyti!
alebo skor sa ochranari orientuju na fondy a prispevky k nim?..
09. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na Magistráte hl. mesta prebieha obstarávanie dodávateľa služieb deratizácie. Keď bude proces ukončený, dodávateľovi bude zaslaná objednávka na deratizáciu aj tohto priestoru.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
21. august 2016

Vladimir

Potkany pri Hlavnej stanici

V okoli Hlavnej stanice su premnozene potkany. Jasny znak toho je to ze ich je uz az vidiet - Zazriet ich mozno pri odpadkovych kosoch, v krikoch a aj priamo na chodniku . Nie su vobec plache - mesto by s tym malo nieco robit.
07. september 2016

Beata Piláriková

Potkany v okolí Hlavnej stanice-schody na Žabotovu,konečná elekt

Potkany-konečná el.na Hlavnej stanici,okolie schodov smer Žabotova ulica,už nie len večer ale aj cez deň,nie len jeden ako "atrakcia" pre deti,ale celé skupinky.Povinnosť deratizovať sa zrejme pod hrozbou pokuty vzťahuje len na fyzické osoby,my zatiaľ žiadne nemáme,lebo sa staráme.Tak ukážte čo viete.Hlavná stanica je bonbónik ale s jedovatou príchuťou.
15. november 2018

Peter Lukáč

Potkany pred hlavnou stanicou

V kríkoch a pod lavičkami pred hlavnou stanicou (pri električkovej trati) žijú potkany. Ľudia chodia okolo a oni tam akoby nič žerú zvyšky jedla.
21. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania